Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Windows 10 вече ще ънинсталира сам проблемни актуализации

feed Актуални новини от IT сферата.
Информационни технологии, изчислителна техника, комуникационни мрежи, софтуер, хардуер, информатика.
Правила на форума
Поради реконструкция на сайта, за известно време няма да бъдат добавяни IT новини в раздела.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Windows 10 вече ще ънинсталира сам проблемни актуализации

Мнение от Mozo »

Изображение

Яко сте потребител на Windows 10 и обичате да инсталирате всички нови актуализации, може би вече сте попаднали в плен на продължаващите вече много месеци безброй проблеми с тази операционна система. Потребителите постоянно изпитват затруднения от различно естество, породени от проблемни актуализации, които така и не биват поправяни за много дълги периоди от време.

За да не изпробват още повече търпението на протребителите и за да предотвратят опасността от мигриране към други операционни системи, от Майкрософт тихомълком публикуваха документ, в който обясняват, че могат да премахват проблемни актуализации, като в този случай потребителите ще получат подходящо известие за това, което гласи:

"We removed some recently installed updates to recover your device from a startup failure."

Документът е кръстен "Защо моите наскоро инсталирани ъпдейти бяха премахнати" и в него се обяснява, че потребителите на Windows 10 получават актуализации, за да бъде осигурена високата ефикасност на операционната система, а също така и да се осигури максимална защита, но понякога се случва така, че тези ъпдейти могат да предизвикат проблеми поради лош софтуер или различни несъвместимости.

Сега вече от Майкрософт ще премахват актуализации от Windows 10 по свое усмотрение, ако забележат, че вашият компютър е изпитвал проблеми със стартирането напоследък. До тази стъпка ще се прибягва само когато вече са били изпробвани всички други методи за възстановяването на нормалната работа на операционната система.

Като допълнителна мярка от Майкрософт ще спрат автоматичното инсталиране на актуализации за вашата машина в следващия един месец. Това се прави с цел Майкрософт, както и техните партньори да имат време да изследват проблема и евентуално да го отстранят. Ръчното сваляне на актуализации обаче ще е налично за вас от линковете, дадени в анонса на Майкрософт в секцията "Advanced manual installation".
Прочетено: 176 пъти
Изображение
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Re: Windows 10 вече ще ънинсталира сам проблемни актуализации

Мнение от Валсо »

Mozo написа: Вто Мар 12, 2019 12:11 и за да предотвратят опасността от мигриране към други операционни системи
:toothy10: :toothy10: :toothy10:

Късно еее, чичо Били, късно е! След дъжд качулка се сети! А 'га ни казваше, че телеметрията и кийлогърите ти ще събират данни за платежните ни инструменти, тогава не мислеше, само краднеше данни нагло като комунист!
Това е причината да не желая никога да си инсталирам Боза 10, та ако ще и да остана последният на Земята с Линукс!
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз никакъв не искам да си инсталирам, не само Говно 10. Нищо не ми липсва, напротив - недораслото отроче на Майкрософт е твърде неспособно да задоволи нуждите ми, след като вече съм използвал нещо далеч по-добро. Та то не може и 1/10 от нещата, които може Linux. А когато свикнеш с тези неща, просто не можеш да работиш нормално. Тъпото е, че зомбитата няма да го осъзнаят никога и ще продължават да си мислят, че са хванали бога за шлифера. До ден днешен продължават да твърдят колко удобен бил, като всъщност не знаят колко е неудобен, защото никога не са използвали нещо различно.
Изображение
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Ако го направят да се деинсталира целия, сам, вече ги признавам :salute: :clap:
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Де такова щастие :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

beggginer написа: Вто Мар 12, 2019 22:09 Ако го направят да се деинсталира целия, сам, вече ги признавам :salute: :clap:
До там още не са стигнали. Обаче това ме подсети как наскоро се избъзиках с една уиндоус 10 офцъ в линукс група във Фашистбук и която беше постнала снимка на дяловете си и питаше как да махне последния дял, който е с линукс. Бяха общо 6 дяла на диск 0 и аз му написах да изтрие дялове 0, 1 и 2 от диск 0 - дяловете на и с уиндоус. :evil4: Че даже ми и благодари... :toothy10:
Mozo написа: Вто Мар 12, 2019 20:11 Аз никакъв не искам да си инсталирам, не само Говно 10. Нищо не ми липсва, напротив - недораслото отроче на Майкрософт е твърде неспособно да задоволи нуждите ми, след като вече съм използвал нещо далеч по-добро. Та то не може и 1/10 от нещата, които може Linux. А когато свикнеш с тези неща, просто не можеш да работиш нормално. Тъпото е, че зомбитата няма да го осъзнаят никога и ще продължават да си мислят, че са хванали бога за шлифера. До ден днешен продължават да твърдят колко удобен бил, като всъщност не знаят колко е неудобен, защото никога не са използвали нещо различно.
Аз почти си заличих зависимостта от бозата. Почти, защото не съм толкова напреднал като теб и имам големи трудности с подкарването на игри под линукс, особено такива като GTA 5 - затова и държа 7-цата на друг диск, макар че не съм я пускал от 4-5 месеца. :lol: Но по отношение на всичко останало си намерих заместители.

Отделно и че ползването на Линукс
Изображение
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

GTAV е елементарна за подкарване. Още повече, че я има в Маймунда готова :съгласен:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Много добър ход. Сега остава да върнат Aero Glass \:D/
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение