Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Рестартиране на компютъра
-
Васил Антонов
- Ветеран

Рестартиране на компютъра
Здравейте днес на няколко пъти без причина компютъра ми почна да рестартира сам без да има някаква видима причина като ъпдейти или спиране на тока . Искам да разбера каква е точната причина имам опасения че проблема може да е в дънната платка модела е ECS 945GZT-M но не знам как мога да тествам има ли някакъв софтуер който да може да провери здравето на дънната платка ?
Прочетено: 403 пъти
Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Рестартиране на компютъра
Има, разбира се - направи си една флашка с Linux Mint Cinnamon и просто буутни от нея. След около 30-40 секунди ще имаш работеща система, която не е инсталирана, а е просто за проба, казва се "жив режим". Ще имаш звук, видео, мрежа и всичко друго необходимо за работа. Просто поизползвай компютъра 2-3 часа по този начин и виж дали ще се рестартира. Ако пак се рестартира, поне ще елиминираш софтуерния фактор и ще търсиш по хардуера 
Подчертавам, че това по никакъв начин няма да промени системата ти и ще запази любимото ти говно на Майкрософт. След като рестартираш Linux ще изчезне, защото е бил зареден само в жив режим.
Подчертавам, че това по никакъв начин няма да промени системата ти и ще запази любимото ти говно на Майкрософт. След като рестартираш Linux ще изчезне, защото е бил зареден само в жив режим.

-
Васил Антонов
- Ветеран

Мози много си " мил "към тия пичове от Майкрософт и аз не съм и им голям фен след като ни нахакаха 10 ката и набутаха тъпи ъпдейти в 7-цата ама чак толкова не съм им насъбрал още като теб 
Човек е мярката за всички неща.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Защото не си използвал нещо нормално, за да разбереш всъщност какъв боклук е Windows