Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Рестартиране на компютъра

feed Процесор, дънна платка, видео карта, RAM памет, захранващ блок, твърд диск, компютърна кутия.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Рестартиране на компютъра

Мнение от Васил Антонов »

Здравейте днес на няколко пъти без причина компютъра ми почна да рестартира сам без да има някаква видима причина като ъпдейти или спиране на тока . Искам да разбера каква е точната причина имам опасения че проблема може да е в дънната платка модела е ECS 945GZT-M но не знам как мога да тествам има ли някакъв софтуер който да може да провери здравето на дънната платка ?
Прочетено: 403 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Рестартиране на компютъра

Мнение от Mozo »

Има, разбира се - направи си една флашка с Linux Mint Cinnamon и просто буутни от нея. След около 30-40 секунди ще имаш работеща система, която не е инсталирана, а е просто за проба, казва се "жив режим". Ще имаш звук, видео, мрежа и всичко друго необходимо за работа. Просто поизползвай компютъра 2-3 часа по този начин и виж дали ще се рестартира. Ако пак се рестартира, поне ще елиминираш софтуерния фактор и ще търсиш по хардуера :thumbright:

Подчертавам, че това по никакъв начин няма да промени системата ти и ще запази любимото ти говно на Майкрософт. След като рестартираш Linux ще изчезне, защото е бил зареден само в жив режим.
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Мнение от Васил Антонов »

Мози много си " мил "към тия пичове от Майкрософт и аз не съм и им голям фен след като ни нахакаха 10 ката и набутаха тъпи ъпдейти в 7-цата ама чак толкова не съм им насъбрал още като теб :toothy10:
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Защото не си използвал нещо нормално, за да разбереш всъщност какъв боклук е Windows :)
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Хардуер”