Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Майкрософт анонсираха промени при ъпдейтите за Windows 7

feed Актуални новини от IT сферата.
Информационни технологии, изчислителна техника, комуникационни мрежи, софтуер, хардуер, информатика.
Правила на форума
Поради реконструкция на сайта, за известно време няма да бъдат добавяни IT новини в раздела.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Майкрософт анонсираха промени при ъпдейтите за Windows 7

Мнение от Mozo »

Изображение

С приближаването на края на срока на поддръжка на Windows 7 от Майкрософт започват да подготвят различни промени за подготовката на началото на края. Една от тези промени е анонсираното спиране на спускането на инструмента PciClearStaleCache.exe в настоящите и бъдещи актуализации.

Тазмесечния пакет от актуализации KB4493472 вече не съдържа инструмента PciClearStaleCache.exe и от Майкрософт съобщават, че оттук нататък той няма да е наличен. Потребителите и администраторите, които искат да си го набавят, ще трябва да инсталират ъпдейтите между април 2018 и март 2019-а година, където той е наличен.

Инструментът PciClearStaleCache.exe помага за разрешаване на проблеми с вътрешния PCI кеш.

"Администраторите ще трябва да инсталират някой или всичките актуализации от месечните спускания на ъпдейти 10-и април 2018 (KB 4093118) и 12-и март 2019 (KB 4489878), за да могат да инсталират април 2019-а и бъдещите актуализации. Всеки един от тези ъпдейти включва PciClearStaleCache.exe", пишат Майкрософт в анонса.

С наближаването на крайния срок на поддръжка на Windows 7 през 2020-а година, от Майкрософт окуражават всички Windows потребители да преминат към най-новата версия на Windows 10.
Прочетено: 323 пъти
Изображение
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Re: Майкрософт анонсираха промени при ъпдейтите за Windows 7

Мнение от Валсо »

Добре че вече не съм "линдолс" потребител. :evil4: То всъщност именно заради 10-ката реших да мина на линукс, така че "тенкю, баба Гейтс". :lol:
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
3SSS
Начинаещ

Мнение от 3SSS »

Изпитвам носталгия към седмицата,наистина.Макар да имаше сума ти кусури беше си готина ос и като визия, и като пърформанс.

Помня за няколко долара си купих лиценз от ebay,спрях обновленията и с една безплатна антивирусна карах години без абсолютно никакви проблеми :):)
Maйкрософт са ненадминати в това нещо,което работи да бъде унищожено.Жалко за тях, добре за нас!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Сравнено с ХР е много орязана седмѝцата. Благодарение на нея именно преминах към Linux - един от най-умните ходове в живота ми :mrgreen:
Изображение
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Mozo написа: Вто Апр 16, 2019 21:04 Сравнено с ХР е много орязана седмѝцата. Благодарение на нея именно преминах към Linux - един от най-умните ходове в живота ми :mrgreen:
Що говориш глупости? С теб си спомням, че разцъквахме линукс дистрибуции от минимум 2006та.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Mozo написа: Вто Апр 16, 2019 21:04 Сравнено с ХР е много орязана седмѝцата. Благодарение на нея именно преминах към Linux - един от най-умните ходове в живота ми :mrgreen:
Ако имаш предвид това, че при 7-цата мултитаскингът е оправен и системата не замръзва, когато пуснеш 3-4 програми наведнъж, то да, определено 7-цата е орязана в сравнение с Боклук Екс Пи. :lol:
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

beggginer написа: Вто Апр 16, 2019 21:23
Що говориш глупости? С теб си спомням, че разцъквахме линукс дистрибуции от минимум 2006та.
Всъщност първата ми дистрибуция май беше 6.04, но не говорим за пълна миграция :)
Валсо написа: Вто Апр 16, 2019 21:54
Ако имаш предвид това, че при 7-цата мултитаскингът е оправен и системата не замръзва, когато пуснеш 3-4 програми наведнъж, то да, определено 7-цата е орязана в сравнение с Боклук Екс Пи. :lol:
Това са пълни глупости, ХР работеше прекрасно. На, чети, списъкът е огромен:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_f ... _Windows_7

Това, че на цъкачите не им прави впечтление и се радват, че са научили два бутона за какво са, мен не ме устройва по никакъв начин.
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “IT Новини”