Или F9 както се вижда от снимката.
Кви са тия "по-малки настройки" дето показваш Моз.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Е, поиграх си и сега май ще ям бой
Успях да направя нещо, но не зная какво съм направила. По едно време екрана се раздели на две, изчезна и горната лента и се ошашках. Меню бутона стана неактивен та с копчето го изгасих. Като го пуснах се беше появило както си трябва, ама повече не ме съветвайте да си играя моляMozo написа: Нед Окт 09, 2022 18:03 То и на мен не ми е изчезвала, не я знам какво прави, заради нея търся как се оправят тези неща, иначе и аз не ги знам докато не попита![]()
![]()
![]()

Това дето ми го сочиш със стрелката аз го нямам

Нали ти писах, че при мен ги няма тези неща. Панелът ми е отгоре и не ги виждам.

Това е постът, в който ни казваш, че имаш проблем, хайде сега се вгледай внимателно в собствения си скрийншот. Панелът може и да ти е отгоре, но бутонът е точно там, където съм ти показал.Mouse написа: Нед Окт 09, 2022 14:42 Прехвърлих си питането тук, за да си го знам.
Пак става това, че загубих отляво където ми излизаха картинки, D-то и другите като Документи. Помня, че Мозо ми каза как да го оправя, но не си намирам темата. Не съм питала за това в "моята" тема, явно другаде е станало въпрос. Така че нека да е тук за последващ път. Къде са ми нещатаСега е това:
Така че смирено чакам отговор от Мозо![]()
![]()

Тогава го е имало. Сега го нямаMozo написа: Нед Окт 09, 2022 23:01 Това е постът, в който ни казваш, че имаш проблем, хайде сега се вгледай внимателно в собствения си скрийншот. Панелът може и да ти е отгоре, но бутонът е точно там, където съм ти показал.
Един единствен бутон, ще ти извади очите![]()

Нямам го това, което ми сочиш от твоя комп. Ето, няма

Нищо не ти разбрах, но никакви игри повече, че съвсем ще затрия и малкото оставащо