А използваме четвърта версия, защото така сме свикнали и повече не ни трябва. Пробвали сме другите, не ин харесват. Само китаристът ни използва пета и като трябва да ни праща нещо ни ги конвертира в съвместим за четвърта версия формáт и постоянно люто ни кълне
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Линукс лафче
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Линукс лафче
Има проблем с MIDI формáта и звучи кофти, накъсва, семплите са калпави и т.н. Иначе се изобразява коректно
А използваме четвърта версия, защото така сме свикнали и повече не ни трябва. Пробвали сме другите, не ин харесват. Само китаристът ни използва пета и като трябва да ни праща нещо ни ги конвертира в съвместим за четвърта версия формáт и постоянно люто ни кълне

Прочетено: 632175 пъти

Минавайте на 6-та - казах 
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
А, кво стана с думналото SSD?
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не ставаbvbfan написа:Минавайте на 6-та - казах
Нищо, оня ни преметна, замени си го и си го запази за себе си. Вече не вдига телефона... Човекът си купи новоbvbfan написа:А, кво стана с думналото SSD?

С какво си заменил таск мениджъра в лентата !?
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

То и tuxguitar работи, ама сега да не ти обяснявам Guitar Pro колко класи е над всички и колко по-лесно и интуитивно се работи с него
Дефолтният е тозиMontoya написа:С какво си заменил таск мениджъра в лентата !?

Хмм, при мен минимизирани прозорците или ако има прозорец върху тях, някак изчезваха от там та затова си помислих че е нещоразлично
Абе аз доста се оплетох с настройките като цяло, инсталирах blue sora, обаче така и не успях да махна прозрачното на старт менюто, а то пък толкова прозрачно, че не се виждаха програмите /аз само старт менюто ползвам, нямам икони на декстопа/
После смених иконите с тия целените, папките се смениха в долфин, на друго място никъде, онова дето пусках снимка с липсващите икони на файловете така си и остана.
Накрая забавянията при отваряне на прозорец / програма/ наклониха везните към разкарване на чудото, а пък като рестартирах и взеха да светкат едни червени и зелени редове
Та засега съм добре, по нататък ще мисля, но това което bvbfan е нагласил може да се каже че ми харесва, самите ленти не са толкова плоски, иконите са плоски и гадни, както и бутоните в долфин са като знаци от математиката, трудно свикваеми.
Абе аз доста се оплетох с настройките като цяло, инсталирах blue sora, обаче така и не успях да махна прозрачното на старт менюто, а то пък толкова прозрачно, че не се виждаха програмите /аз само старт менюто ползвам, нямам икони на декстопа/
После смених иконите с тия целените, папките се смениха в долфин, на друго място никъде, онова дето пусках снимка с липсващите икони на файловете така си и остана.
Накрая забавянията при отваряне на прозорец / програма/ наклониха везните към разкарване на чудото, а пък като рестартирах и взеха да светкат едни червени и зелени редове
Та засега съм добре, по нататък ще мисля, но това което bvbfan е нагласил може да се каже че ми харесва, самите ленти не са толкова плоски, иконите са плоски и гадни, както и бутоните в долфин са като знаци от математиката, трудно свикваеми.
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ооо, така на скрийншотовете изглежда горе-долу добре, но трагедията е като го видиш на живо. И аз така си виках - абее, не е толкова лошо. Малеее, като го инсталираааах

Аз визуално не правя промени, слагам тъмна тема и 1-2 уиджета, а и задължително да НЕ е изглед като директория 
Това как да го разбирам, че с гугъл транслатора трудно!?
Доколкото схванах драйвера за по стари карти ще го освободят след 2 или 3 години, до тогава развитието му остава само на един човек в интел и ако искате да сте модерни купете си модереп интелски хардуер или не съм схванал нещо като хората
Доколкото схванах драйвера за по стари карти ще го освободят след 2 или 3 години, до тогава развитието му остава само на един човек в интел и ако искате да сте модерни купете си модереп интелски хардуер или не съм схванал нещо като хората
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Просто не си дават никакъв зор. Не изкарват нови версии, хич не бързат, чакат това, чакат онова...

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Я каква яка програмка за записване на десктопа намерих

Търсех нещо друго за запис, защото нещо с Max Payne не се разбират програмите за записване и всички влачат, все едно, че играта идва тежка, а те всъщност си вървят супер гладко. Е, тази също не реши проблема, но има повече функционалности от SimpleScreenRecorder и изглежда по уиндоуски човешка
Търсех нещо друго за запис, защото нещо с Max Payne не се разбират програмите за записване и всички влачат, все едно, че играта идва тежка, а те всъщност си вървят супер гладко. Е, тази също не реши проблема, но има повече функционалности от SimpleScreenRecorder и изглежда по уиндоуски човешка

Инсталирах я и аз, обикновената, не гит версията за проба, mpeg4 или libx264 декодер е по добре да се ползва. Иначе има повече настройки като че ли от симпъл скриин рекордера, дори гледам и запис от уеб камерата може да прави
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Експериментче със 7zip за линукс
от Валсо » Нед Ное 02, 2025 19:35 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 572 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Ное 07, 2025 14:49
-
-
-
Колко гигабайта ви е линукс инсталацията?
от Валсо » Вто Сеп 09, 2025 22:35 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 20 Отговори
- 4902 Преглеждания
-
Последно мнение от stany
Съб Сеп 20, 2025 00:20
-
-
-
Одит на фирмени компютри с Линукс
от wannaBe » Вто Фев 24, 2026 19:41 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 15 Отговори
- 620 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
Сря Мар 04, 2026 17:44
-
-
- 12 Отговори
- 783 Преглеждания
-
Последно мнение от ROKO__
Съб Ное 29, 2025 09:47
-
-
Undefault Opera в линукс - неудобното решение, което Опера изтри от форума им
от Валсо » Сря Яну 07, 2026 01:44 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 2 Отговори
- 181 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Сря Яну 07, 2026 04:58
-