Иначе съм задал:

Ама не действа. Няма такава бъгава история. Отново вместо да си върша работата изгубих един час, за да разбера, че няма решение...
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Ама какво общо има X11 тук, говорим за WaylandMozo написа: Пет Ное 28, 2025 11:21Еми, иска, на всички иска. Показва се един прозорец иска разрешение. Даваш му да запомни разрешението, но не го запомня и така всеки път. Ето надълго и нашироко:bvbfan написа: Пет Ное 28, 2025 08:10
Не знам как иска позволение, като на мен не ми иска. Трябва да имаш юзър на компютъра и го добавяш като такъв за логване, на отдалечената машина добавяш ареса, порта, юзъра и паролата, няма как да иска каквото и да е повече.
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=458191
Не, в основната тема също съм написал. Иначе това решение е от вчера, но при мен е неактивно.

от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.

Това е вече krdp в Wayland сесия няма приложение, то е в системните настройки и не се приема нищо, няма и защо, ти се логваш като съществуваш потребител с име и парола.Mozo написа: Съб Ное 29, 2025 00:35 А това твоето някаква по-нова версия на Plasma ли е? Защото Pipewire връзката я дават от 6.6 май? При мен няма такава опция в системното меню![]()
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.

Явно не са върнали всичко, а всичко от предният път..Mozo написа: Сря Фев 18, 2026 23:59 @bvbfan, тези още не са махнали ограждането на иконите в Dolphin. Започват да ме притесняват, за кога беше планирано? Днес реших да пробвам и, о, ужас, още е тукВръщам се на твоята версия.

Вместо да си блъскаш главата като луд, да си беше направил труда да цъкнеш ДВА ПЪТИ с мишката и да си го настроиш, това не е куцият Cinnamon:Валсо написа: Нед Фев 22, 2026 16:36 5. Кликането със скролера върху отворен прозорец (върху панела) отваря нов прозорец, вместо да го затвори.![]()
![]()
![]()

Зависи за какво говори, но трябва да се спрат и оттук:Shaker написа: Нед Фев 22, 2026 19:55 4. Tooltips се настройват от System Settings → Accessibility/General behavior.