Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Форумни срещи

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
Shaker
Доктор
Доктор

Форумни срещи

Мнение от Shaker »

Защо вече не се организират форумни срещи? Спомням си, че беше много готино през 2011 г. :)
Последно промяна от Shaker на Чет Юни 15, 2017 08:33, променено общо 1 път.
Прочетено: 594 пъти
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Re: Форумни срещи

Мнение от Diananet »

Защото Мозо не дава да се слуша чалга :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:lol: :lol: :lol:

Ми всички се разотидоха, на никого не му се занимава вече, Фейкбоклука е много по-важен от всичко друго и те така. Всички тия, които ги знаеш и не влизат "защото нямат време", са всеки божи ден, всяка божа минута в Суратефтера. Иначе нямат време. Да се спасяват всички :съгласен:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Mozo написа::lol: :lol: :lol:

Ми всички се разотидоха, на никого не му се занимава вече, Фейкбоклука е много по-важен от всичко друго и те така. Всички тия, които ги знаеш и не влизат "защото нямат време", са всеки божи ден, всяка божа минута в Суратефтера. Иначе нямат време. Да се спасяват всички :съгласен:
Жалко :sad:
Не мога да повярвам, че няма хора, които могат да отделят поне 2-3 часа за приятна компания :tard:
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Shaker написа:...
Не мога да повярвам, че няма хора, които могат да отделят поне 2-3 часа за приятна компания :tard:
Изобщо не става дума за 2-3 часа, а за 2-3 дена, защото иначе ние от дълбоката провинция пак ще сме ощетени :)
Миналата година врънках за събирачка някъде в географската среда на евентуалните желаещи, но за съжаление не стана. Мислех си за някоя хижа до Габрово, тъй като е почти по средата на България. Може например и към Ропотамо да отскочим или някъде из Родопите. Около язовир Жребчево също има готини бунгала и почивни станции...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Изобщо не ми е от значение, къде би могло да се случи, стига да има определена дата и тя да се знае поне месец по-рано. Наливам тунджата и пристигам. То така и ще си проличи, кой кой е :p
Може и в Тополовград да е, не ми пречи. Два дена докато го намеря и два дена в джаза на място - безценно :)
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Льо написа:Два дена докато го намеря

:toothy10:
Точно си мислех същото хахахаха.
По темата, занимавал съм се с организация на такива форумни срещи. Трудно и изтощително е, отива много време и нерви. Да се запази място, да се организират хората, да се съберат пари за капаро, пък като стане срещата, някои не идват, ония си искат да им се плати, събират се пак пари. Тегаво е, но принципно ги обичам срещите и още ходя от време на време на съборите на фв клуб.
Тази събота и неделя са на Калояново, на писта, но нямам време да отида. Евентуално днеска ако смогна да си тръгна по рано от работа мога да отида на тунинг шоуто в ИЕЦ, че и там имам приятел изложили си колите
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net”