Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Стабилен сервиз за лаптопи в София [РЕШЕНА]
Стабилен сервиз за лаптопи в София
Значи, да ми препоръчате хубав сервиз в който да ми разглобят лаптопа и да му монтират кирилизирана клавиатура. Говоря за HP EliteBook 8560p.
Просто, преди 1 месец залях моята клавиатура със сок, обърнах го и се изтече, но остана малко захар и от верме на време ми блокира някои клавиши, но си работи. Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя. Пък и не мога да намеря нещо кирилизирана клавиатура за тоя модел
Прочетено: 1605 пъти
Просто, преди 1 месец залях моята клавиатура със сок, обърнах го и се изтече, но остана малко захар и от верме на време ми блокира някои клавиши, но си работи. Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя. Пък и не мога да намеря нещо кирилизирана клавиатура за тоя модел
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Re: Стабилен сервиз за лаптопи в София
Ако не се получи с ремонта, му връзваш външна и поне имаш работеща 
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Моята клавиатура на скапания ми Acer я сменях половин ден - няма такова сложно, брато. Щото е ултрабук и е правено да не се сменя. Рязах над сто пластмасови пъпки, а след това трябваше да ги създам наново, като всичкото това беше скрито зад здраво залепено алуминиево дебело фолио, което като започнеш да го отлепваш и започва да се деформира, а трябва после да го върнеш обратноMontoya написа:Значи, да ми препоръчате хубав сервиз в който да ми разглобят лаптопа и да му монтират кирилизирана клавиатура. Говоря за HP EliteBook 8560p.
Сервиз не знам, но за клавиатура лазгледай в ebay, понякога има и кирилизирани

-> https://shop.adminbg.net/klaviaturi-za- ... order=DESCMontoya написа:...кирилизирана клавиатура за HP EliteBook 8560p.
...
Сигурно ще те насочат към някой техен сервиз.
добавено: уф, това било за PROBOOK ама не ми се търси отново
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Tsurugi
- VIP

Елементарна работа е МонтиMontoya написа:Значи...HP EliteBook 8560p...клавиатура...кирилизирана клавиатура за тоя модел
spoiler:
ТУК+ТУК
-или:
ТУК
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Re: Стабилен сервиз за лаптопи в София [РЕШЕНА]
Къ да те не разцелува човекTsurugi написа:Елементарна работа е Монти
В интерес на истината обикновено търся клипове как се разглобява някой лаптоп, но в случая не търсих, щото като го погледна отгоре, после го отворя отдолу и ми се виждат всякакви гнусотии, представите ми се объркват, пък то си било като на почти всички НР-та
AsusVivoBook17
- Tsurugi
- VIP

剣リナックスをとともに武士
Е сега затварям да я извадя и да и видя точните номера, после ще докладвам 
AsusVivoBook17
- Tsurugi
- VIP

Добре
, стискам палци

剣リナックスをとともに武士
Дефакто качването на снимката отне повече време от махането на клавиатурата

AsusVivoBook17
- Tsurugi
- VIP

Montoya написа:Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя.
Montoya написа:Дефакто качването на снимката отне повече време от махането на клавиатурата![]()
剣リナックスをとともに武士
Поръчах тая http://www.laptopremont.com/klaviatura- ... -7919.html
Дано сработи, утре ще е при мен
Дано сработи, утре ще е при мен
AsusVivoBook17
- Tsurugi
- VIP

Монти, тия номенклатурни номера не са за украса
, отдавна не съм барал въпросните модели на ХП
, но сега е напълно възможно да пиеш една водичка на стойност 38 лв.
Дано все пак стане калимерата
, а ако ли пък не, то с малко напъване и майката всичко става

ЕДИТ/добавено/:Проверих
Клавиатурата става и за двата
, така че не би трябвало да има проблем 
ЕДИТ/добавено/:Проверих
剣リナックスをとともに武士
Ами всъщност, по номерата от НР излиза клавиатура за probook, но на снимката се вижда, че лентовият кабел е малко по къс, иначе всичко друго съвпада. Аз днеска им се обждах на тези, преди да я поръчам, та той ми каза, че тая точно е най вероятно да стане. Ако не стане, не е проблем да я върна, просто куриерската услуга ще е за моя сметка.Tsurugi написа:Монти, тия номенклатурни номера не са за украса, отдавна не съм барал въпросните модели на ХП
, но сега е напълно възможно да пиеш една водичка на стойност 38 лв.
![]()
Дано все пак стане калимерата
, а ако ли пък не, то с малко напъване и майката всичко става
![]()
![]()
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Връщат от Италия Любо Дилов – стабилен е вече, но още в риск
от Mozo » Пет Май 22, 2026 12:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 10 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Май 22, 2026 12:10
-
-
-
Близък до Любо Пенев: Състоянието му е много тревожно, но е стабилен!
от Mozo » Чет Дек 04, 2025 13:33 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 252 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 04, 2025 13:34
-
-
-
"Спаси София" алармира за риск от загуба на 9,5 млн. лв. от ЕС за ремонта на театър "София"
от Mozo » Сря Юли 02, 2025 13:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 130 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юли 02, 2025 13:28
-
-
-
"Спаси София": "Топлофикация-София" се води към фалит
от Mozo » Вто Сеп 23, 2025 13:27 » в Любопитни новини - 13 Отговори
- 593 Преглеждания
-