Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Стабилен сервиз за лаптопи в София  [РЕШЕНА]

feed Процесор, дънна платка, видео карта, RAM памет, захранващ блок, твърд диск, компютърна кутия.
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Стабилен сервиз за лаптопи в София

Мнение от Montoya »

Значи, да ми препоръчате хубав сервиз в който да ми разглобят лаптопа и да му монтират кирилизирана клавиатура. Говоря за HP EliteBook 8560p.
Просто, преди 1 месец залях моята клавиатура със сок, обърнах го и се изтече, но остана малко захар и от верме на време ми блокира някои клавиши, но си работи. Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя. Пък и не мога да намеря нещо кирилизирана клавиатура за тоя модел
Прочетено: 1605 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
cprog
Почетен член
Почетен член

Re: Стабилен сервиз за лаптопи в София

Мнение от cprog »

Ако не се получи с ремонта, му връзваш външна и поне имаш работеща :)
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Montoya написа:Значи, да ми препоръчате хубав сервиз в който да ми разглобят лаптопа и да му монтират кирилизирана клавиатура. Говоря за HP EliteBook 8560p.
Просто, преди 1 месец залях моята клавиатура със сок, обърнах го и се изтече, но остана малко захар и от верме на време ми блокира някои клавиши, но си работи. Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя. Пък и не мога да намеря нещо кирилизирана клавиатура за тоя модел
Моята клавиатура на скапания ми Acer я сменях половин ден - няма такова сложно, брато. Щото е ултрабук и е правено да не се сменя. Рязах над сто пластмасови пъпки, а след това трябваше да ги създам наново, като всичкото това беше скрито зад здраво залепено алуминиево дебело фолио, което като започнеш да го отлепваш и започва да се деформира, а трябва после да го върнеш обратно :banghead: :banghead: :banghead:

Сервиз не знам, но за клавиатура лазгледай в ebay, понякога има и кирилизирани PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Montoya написа:...кирилизирана клавиатура за HP EliteBook 8560p.
...
-> https://shop.adminbg.net/klaviaturi-za- ... order=DESC

Сигурно ще те насочат към някой техен сервиз.

добавено: уф, това било за PROBOOK ама не ми се търси отново :sad: Най-добре ги питай по телефона.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Montoya написа:Значи...HP EliteBook 8560p...клавиатура...кирилизирана клавиатура за тоя модел
Елементарна работа е Монти :evil3: :съгласен:
spoiler:
Клавиатура :evil3: :arrow: :
ТУК+ТУК
-или:
ТУК

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Тая наистина е елементарна, Моонт :)
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Re: Стабилен сервиз за лаптопи в София  [РЕШЕНА]

Мнение от Montoya »

Tsurugi написа:Елементарна работа е Монти
Къ да те не разцелува човек PDT_Love_18
В интерес на истината обикновено търся клипове как се разглобява някой лаптоп, но в случая не търсих, щото като го погледна отгоре, после го отворя отдолу и ми се виждат всякакви гнусотии, представите ми се объркват, пък то си било като на почти всички НР-та :уоршип:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

:booty: ИзображениеИзображение :toothy10: Нямаш грижи, Монти :thumbright: Изображение

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Е сега затварям да я извадя и да и видя точните номера, после ще докладвам :mrgreen:
AsusVivoBook17
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Добре :booty: , стискам палци :съгласен: Изображение

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Дефакто качването на снимката отне повече време от махането на клавиатурата :evil4:
Изображение
AsusVivoBook17
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Montoya написа:Проблемът е, че ми е много сложен за стигане до клавиатурата, другите НР-та си ги отварям сам, но за това нямам опит да го разглобя.
Montoya написа:Дефакто качването на снимката отне повече време от махането на клавиатурата :evil4:
:booty: :toothy10: :p

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Поръчах тая http://www.laptopremont.com/klaviatura- ... -7919.html
Дано сработи, утре ще е при мен
AsusVivoBook17
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Монти, тия номенклатурни номера не са за украса :idea: , отдавна не съм барал въпросните модели на ХП :evil3: , но сега е напълно възможно да пиеш една водичка на стойност 38 лв. :evil3: :-k Дано все пак стане калимерата :thumbright: , а ако ли пък не, то с малко напъване и майката всичко става :booty: Изображение :toothy10:
ЕДИТ/добавено/:Проверих :idea: Клавиатурата става и за двата :evil3: , така че не би трябвало да има проблем :thumbright:

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Tsurugi написа:Монти, тия номенклатурни номера не са за украса :idea: , отдавна не съм барал въпросните модели на ХП :evil3: , но сега е напълно възможно да пиеш една водичка на стойност 38 лв. :evil3: :-k Дано все пак стане калимерата :thumbright: , а ако ли пък не, то с малко напъване и майката всичко става :booty: Изображение :toothy10:
Ами всъщност, по номерата от НР излиза клавиатура за probook, но на снимката се вижда, че лентовият кабел е малко по къс, иначе всичко друго съвпада. Аз днеска им се обждах на тези, преди да я поръчам, та той ми каза, че тая точно е най вероятно да стане. Ако не стане, не е проблем да я върна, просто куриерската услуга ще е за моя сметка.
AsusVivoBook17
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Хардуер”