Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем със Samsung Galaxy S6 edge

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Проблем със Samsung Galaxy S6 edge

Мнение от Васил Антонов »

Здравейте , имам следния проблема от един два дни апарата Samsung Galax6 s6 edge от само себе си почна да вибрира изведнъж както при уведомления , само че без да има такива ей така както си стои и се чува вибриращ сигнал или като си гледам нещо в Интернет . Не съм забелязал особена закономерност и не съм правил някакви специални настройки нито съм го изпуснал някъде ей така си седи и се получава това нещо но е доста неприятно, пробвах да го рестартирам и в спешен режим но пак същата работа . Дайте някакви идеи какво да направя . Благодаря предварително .
Прочетено: 538 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Zeroadhesion

Re: Проблем със Samsung Galaxy S6 edge

Мнение от Zeroadhesion »

Здрасти,
1. Когато започне да вибрира, продължителна ли е вибрацията?
2. Заводски настройки пробва ли да върнеш?
3. Понякога диода свети ли без причина?
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Мнение от Васил Антонов »

не е продължителна вибрацията за секунда някъде , не свети диода само когато го включа за зареждане и не съм пробвал още да върна заводските настройки надявах се че няма до там да се стигне , но ако се налага ще го направя .
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Има сайтове, които при излизане на реклами ти активира вибрацията на телефона. Спри и всички известия на хром, ако ползваш него. Ако не се оправи - factory reset. Ако не се оправи и след factory reset, значи телефонът ти е мокрен и окъсява някъде. ;)
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”