Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Хапчета за отслабване с доказан ефект.

Спам на килограм.
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Re: Хапчета за отслабване с доказан ефект.

Мнение от Mouse »

Няма такива ! Аз лично съм пробвала над 100 вида хапчета, прахове, капки и какво ли не. Нямат ефект или ако имат е малък и не е за дълго.
Глад му е майката , но аз не мога да гладувам. Предпочитам да умра дебела, но не и гладна :mrgreen: Мозо ми разправяше за някакъв кленов сироп, не съм го пробвала, но само на лъжичка сироп също няма да изкарам и пак ще си е глад - нямам волята на Котенцето.
Синът ми свали от 130 на .... сега е май 80 и малко. Стана като фиданка, но това беше спорт всеки ден след бач, плуване два пъти седмично, строга диета, постене, протеин и други глупости. Оня ден като го видях хем ми стана драго, хем ми прималя като го видях толкова слаб. Станал е като 30 годишно момченце, 20 годишни започнаха да тичат след него, а наближава 50-те :toothy10: :toothy10: Ама се иска много воля!
Прочетено: 309 пъти
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Воля и глад, това е. Свалих 22 кила по този начин и за последните 10 години се държа, така и ще бъде :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

Качествена храна без растителни мазнини и няколко километра ходене с кучето. От 110 сега съм 85.
С хапчета само мозъка отслабва.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ходенето няма почти никакво отношение, както и спортът. Това е една от най-големите заблуди за жалост.
Изображение
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

Интересна гледна точка, може и така да е, но не ми се вярва.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Въобще не е интересна, а е научно доказана. Над 95% от енергията, добавяна чрез храна отива за животоподдържащите системи, а със спорт можеш да изразходваш не повече от 2-3%. Три километра бягане изразходват калории от една изядена меденка. Не можеш да тичаш 24 часа нон-стоп, за да има някакъв ефект :съгласен:
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Пет Ное 13, 2020 12:00 Ходенето няма почти никакво отношение, както и спортът. Това е една от най-големите заблуди за жалост.
Не е баш така Моз [-X Синът ми е жив пример за това. Тренировки, тренировки и пак тренировки. Две години и половина. Не ходене, а яки тренировки. Ядеше и продължава с тази глупост. Сутрин: 1 суп.л. овес на сухо, обяд: пилешко филе и салата (домт, краставица без сол или други овкусители), вечер протиенов шейк или нещо постно с обема като за малко коте :evil4: Нямам подобен хъс.
На мен ходенето ми помага. Отдавна не аз разхождам Ара, а тя - мен :mrgreen: Ходенето на чист въздух по не повече от 3 км./ден ме държи тонизирана и да не се залежавам. Един ортопед преди години ми беше казал: "Ходенето и живот".
Плъхолюбител
Изображение
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

Mozo до някъде е прав, ако ядеш две меденки и пиеш шест бири а през другото време тичаш ще си дебел.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mouse написа: Пет Ное 13, 2020 13:22
Mozo написа: Пет Ное 13, 2020 12:00 Ходенето няма почти никакво отношение, както и спортът. Това е една от най-големите заблуди за жалост.
Не е баш така Моз [-X Синът ми е жив пример за това. Тренировки, тренировки и пак тренировки. Две години и половина. Не ходене, а яки тренировки. Ядеше и продължава с тази глупост. Сутрин: 1 суп.л. овес на сухо, обяд: пилешко филе и салата (домт, краставица без сол или други овкусители), вечер протиенов шейк или нещо постно с обема като за малко коте :evil4: Нямам подобен хъс.
На мен ходенето ми помага. Отдавна не аз разхождам Ара, а тя - мен :mrgreen: Ходенето на чист въздух по не повече от 3 км./ден ме държи тонизирана и да не се залежавам. Един ортопед преди години ми беше казал: "Ходенето и живот".
Това, че движението е полезно е вярно, но няма отношение към отслабването :thumbright:
А синът ти е отслабнал благодарение на намаления прием на калории, не от тренировките :thumbright:

Давал съм ти го, но понеже забравяш, пак ще ти го дам:

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/5329940

Изключително интересен материал. Ако те мързи да го прочетеш целия, четеш само последния абзац.
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Не, не съм го чела. Ти си го пуснал ама съм го подминала. Много интересен материал, благодаря :поклон: :гуш:
Ако сме над 60 г. и cи нoмалим индĸacа на телесната маса до към 30, ще cи yдължим живота.
Моят индекс е малко над 27 :) Явно няма скоро да се гушим с чемширо :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз съм 20.23 :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Над 25 го водят затлъстяване :p
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Дрън-дрън :p :p :p :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ем, така пишат, не съм го измислил аз :p
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Спам, спам, спам!!!”