Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Добър тенекеджия в София
Добър тенекеджия в София
Може ли да ми споделите, къде в София мога да намеря добър тенекеджия? Става дума за праговете ми, че са много зле. Преди две седмици като сменях гумите, единият праг яко пукаше и се огъна...
Прочетено: 2185 пъти
- Zeroadhesion
Re: Добър тенекеджия в София
От тия маняци нямам преки впечатления, но имат добри отзиви в Google - VR auto
- Zeroadhesion
Мани, на мен ми препоръчаха преди време едни в Нови Хан и въобще не съм доволен от тях. Уж доверен сервиз на застрахователи...кур, бате.
- Ivaylo Dimov
- Ветеран

А защо въобще я вдигат за праговете
,отдавна има гумаджийници със крик тип въздушна възглавница и се вдига колата за моста .
HP Elitebook 6930P T9600 4 gb ram Arch Mate 64 bit
Seat Toledo 1.8 20V petrol/LPG
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG
Samsung A5 2017 Rize-Q Android 10 Lenovo Vibe K5 Lineage OS 8.1 Alcatel Pixi 4 9003 6.0.1 Arcas Njoy CianogenMod 12.1
Seat Toledo 1.8 20V petrol/LPG
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG
Samsung A5 2017 Rize-Q Android 10 Lenovo Vibe K5 Lineage OS 8.1 Alcatel Pixi 4 9003 6.0.1 Arcas Njoy CianogenMod 12.1
Щото точките и за вдигане са на праговете Иво, не всеки гумаджия и сервиз имат такъв подемник. Друг е въпросът, че повечето ползващи подемник и крик нямат мозък за 5 ст да помислят и като видят че има проблем първо да пробват с леко повдигане да видят на къде ще тръгнат нещата и да преместят крика на по здраво място.
Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
В Бистирица много го хвалят едно момче. Ходих при него за леко опъване на вдлъбнатини. В крайна сметка се отказах, но при разговора ми направи добро впечатление, а и други го потвърдиха.
Ицо - 0888/529412
Ти дори от един разговор ще го разбереш като читав или не.
Ицо - 0888/529412
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Дам, същата работа с Ник Ауто. Три пъти ходих да правя рекламация, най-накрая ми заявиха, че те били правели по сто коли на ден и въобще не съм им бил важен като клиент и отидох да си донаправя колата на друго място. В Chips Away същата работа - изпотрошиха всяка една щипка и пластмаса де що имаше. Трагично еZeroadhesion написа: Пон Май 15, 2023 00:46Мани, на мен ми препоръчаха преди време едни в Нови Хан и въобще не съм доволен от тях. Уж доверен сервиз на застрахователи...кур, бате.
Мхм, ама друг път - на разговор всичките са читави, да ги еба у психолозите. Тея цял живот се учат да лъжат и да вдъхват доверие - това е най-ценното им качество, а професионалните умения винаги са на заден планMouse написа: Пон Май 15, 2023 09:24 В Бистирица много го хвалят едно момче. Ходих при него за леко опъване на вдлъбнатини. В крайна сметка се отказах, но при разговора ми направи добро впечатление, а и други го потвърдиха.
Ицо - 0888/529412

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Не споря, само ти казах отзиви от други клиенти.Mozo написа: Пон Май 15, 2023 09:24 Мхм, ама друг път - на разговор всичките са читави, да ги еба у психолозите. Тея цял живот се учат да лъжат и да вдъхват доверие - това е най-ценното им качество, а професионалните умения винаги са на заден план
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Нали всички ходим с отзиви от други клиенти. После обаче винаги действителността е друга
Да не говорим, че клиентите са различни хора, с различни предпочитания и цели. За мен ако едно нещо е добро, за теб може и да не е. Има такива мърлячи, че както и да им го направиш, те все са доволни. И после хвалят нагоре-надолу. То и Windows по разкази на клиенти бил много готин

Индивидуално е наистина, но тенекиджийството и особено боядисването е много пипкава работа и вниманието към детайла е много важно, за да се получи качествено. Аз имам познат (братовчед на приятел) тенекиджия, който ми направи доста евтино калник, колона, преден капак, броня, фар и беше сравнително качествено, но далеч не и перфектно. Имаше олято (капнато) от пистолета на две места, а и боята има трудно забележима разлика в нюанса. Аз разбира се, и не доглеждам толкова.. Не е такава бутикова кола, че да се гледа всяка песъчинка.
Благодаря Ви много за отговорите. Направо ме отказахте да търся
Ще се опитам да говоря с един стар познат бояджия от кв. Орландовци, защото последно ме отряза, понеже не му се е занимавало.
За Голфо имаше какви ли не части и то чисто нови
Ще се опитам да говоря с един стар познат бояджия от кв. Орландовци, защото последно ме отряза, понеже не му се е занимавало.
За около 2-3 години. Изглежда, че са замаскирали с монтажна пяна и една боя. Класика! Праговете не са ми толкова голям проблем, колкото "магарето". На последното ГТП ми казаха да търся, защото му дават още 2-3 години максимум. Иначе при другото желязо няма проблем. Тъпото е, че за този Хюндай няма части в България. Даже ми трябва и бензинопровод, защото откъм двигателя маркучът се цепи и сълзи бензин. Какъвто и маркуч да взема, пак се цепи и пак същата процедура на побългаряване.Montoya написа: Пон Май 15, 2023 08:18 Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
За Голфо имаше какви ли не части и то чисто нови
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми
Ходи си купувай нещо ново

Изпрати ми на вайбър шасито на колата и кой точно горивопровод ти трябва, части за хюндай има повече от за голф. Магаре ще трябва да се търси втора ръка неизгнило, по моргите ще се намери със сигурностShaker написа: Пон Май 15, 2023 19:25 Благодаря Ви много за отговорите. Направо ме отказахте да търся![]()
Ще се опитам да говоря с един стар познат бояджия от кв. Орландовци, защото последно ме отряза, понеже не му се е занимавало.За около 2-3 години. Изглежда, че са замаскирали с монтажна пяна и една боя. Класика! Праговете не са ми толкова голям проблем, колкото "магарето". На последното ГТП ми казаха да търся, защото му дават още 2-3 години максимум. Иначе при другото желязо няма проблем. Тъпото е, че за този Хюндай няма части в България. Даже ми трябва и бензинопровод, защото откъм двигателя маркучът се цепи и сълзи бензин. Какъвто и маркуч да взема, пак се цепи и пак същата процедура на побългаряване.Montoya написа: Пон Май 15, 2023 08:18 Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
За Голфо имаше какви ли не части и то чисто нови![]()
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Заплатата в София вече е 3500 лв. дава по-добър живот от Лондон, Париж и Берлин
от Mozo » Чет Сеп 18, 2025 12:05 » в Любопитни новини - 13 Отговори
- 547 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
Съб Сеп 20, 2025 14:35
-
-
-
Желязков: Добър ли е бюджетът - не. Но е единственият възможен
от Mozo » Чет Ное 13, 2025 13:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 136 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 13, 2025 13:41
-
-
-
Зеленски за предложението на Тръмп за замразяване на войната: Добър компромис
от Mozo » Чет Окт 23, 2025 13:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 182 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Окт 23, 2025 13:38
-
-
-
Добър [4.27] е средната оценка на матурата по БЕЛ, рекордните 23 зрелостници имат по 0 точки
от Mozo » Сря Юни 11, 2025 12:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 167 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 11, 2025 12:46
-
-
-
Светът откри черния хайвер от Странджа - есетрата расте в чиста вода и добър климат
от Mozo » Вто Авг 05, 2025 13:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 99 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Авг 05, 2025 13:20
-