Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Добър тенекеджия в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Shaker
Доктор
Доктор

Добър тенекеджия в София

Мнение от Shaker »

Може ли да ми споделите, къде в София мога да намеря добър тенекеджия? Става дума за праговете ми, че са много зле. Преди две седмици като сменях гумите, единият праг яко пукаше и се огъна...
Прочетено: 2185 пъти
Аватар
Zeroadhesion

Re: Добър тенекеджия в София

Мнение от Zeroadhesion »

От тия маняци нямам преки впечатления, но имат добри отзиви в Google - VR auto
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Лошото е, че читавият тенекиджия е като бялата лястовица...
Изображение
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа: Пон Май 15, 2023 00:38 Лошото е, че читавият тенекиджия е като бялата лястовица...
Мани, на мен ми препоръчаха преди време едни в Нови Хан и въобще не съм доволен от тях. Уж доверен сервиз на застрахователи...кур, бате.
Аватар
Ivaylo Dimov
Ветеран
Ветеран

Мнение от Ivaylo Dimov »

А защо въобще я вдигат за праговете :banghead: :banghead: ,отдавна има гумаджийници със крик тип въздушна възглавница и се вдига колата за моста .
HP Elitebook 6930P T9600 4 gb ram Arch Mate 64 bit
Seat Toledo 1.8 20V petrol/LPG
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG

Samsung A5 2017 Rize-Q Android 10 Lenovo Vibe K5 Lineage OS 8.1 Alcatel Pixi 4 9003 6.0.1 Arcas Njoy CianogenMod 12.1
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Щото точките и за вдигане са на праговете Иво, не всеки гумаджия и сервиз имат такъв подемник. Друг е въпросът, че повечето ползващи подемник и крик нямат мозък за 5 ст да помислят и като видят че има проблем първо да пробват с леко повдигане да видят на къде ще тръгнат нещата и да преместят крика на по здраво място.
Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

В Бистирица много го хвалят едно момче. Ходих при него за леко опъване на вдлъбнатини. В крайна сметка се отказах, но при разговора ми направи добро впечатление, а и други го потвърдиха.
Ицо - 0888/529412
Ти дори от един разговор ще го разбереш като читав или не.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Zeroadhesion написа: Пон Май 15, 2023 00:46
Mozo написа: Пон Май 15, 2023 00:38 Лошото е, че читавият тенекиджия е като бялата лястовица...
Мани, на мен ми препоръчаха преди време едни в Нови Хан и въобще не съм доволен от тях. Уж доверен сервиз на застрахователи...кур, бате.
Дам, същата работа с Ник Ауто. Три пъти ходих да правя рекламация, най-накрая ми заявиха, че те били правели по сто коли на ден и въобще не съм им бил важен като клиент и отидох да си донаправя колата на друго място. В Chips Away същата работа - изпотрошиха всяка една щипка и пластмаса де що имаше. Трагично е :sick:
Mouse написа: Пон Май 15, 2023 09:24 В Бистирица много го хвалят едно момче. Ходих при него за леко опъване на вдлъбнатини. В крайна сметка се отказах, но при разговора ми направи добро впечатление, а и други го потвърдиха.
Ицо - 0888/529412
Ти дори от един разговор ще го разбереш като читав или не.
Мхм, ама друг път - на разговор всичките са читави, да ги еба у психолозите. Тея цял живот се учат да лъжат и да вдъхват доверие - това е най-ценното им качество, а професионалните умения винаги са на заден план
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Пон Май 15, 2023 09:24 Мхм, ама друг път - на разговор всичките са читави, да ги еба у психолозите. Тея цял живот се учат да лъжат и да вдъхват доверие - това е най-ценното им качество, а професионалните умения винаги са на заден план
Не споря, само ти казах отзиви от други клиенти.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нали всички ходим с отзиви от други клиенти. После обаче винаги действителността е друга :tard: Да не говорим, че клиентите са различни хора, с различни предпочитания и цели. За мен ако едно нещо е добро, за теб може и да не е. Има такива мърлячи, че както и да им го направиш, те все са доволни. И после хвалят нагоре-надолу. То и Windows по разкази на клиенти бил много готин :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Индивидуално е наистина, но тенекиджийството и особено боядисването е много пипкава работа и вниманието към детайла е много важно, за да се получи качествено. Аз имам познат (братовчед на приятел) тенекиджия, който ми направи доста евтино калник, колона, преден капак, броня, фар и беше сравнително качествено, но далеч не и перфектно. Имаше олято (капнато) от пистолета на две места, а и боята има трудно забележима разлика в нюанса. Аз разбира се, и не доглеждам толкова.. Не е такава бутикова кола, че да се гледа всяка песъчинка.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Гледам без да искам и адски ме дразни :sick: :sick: :sick:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Благодаря Ви много за отговорите. Направо ме отказахте да търся :sad:
Ще се опитам да говоря с един стар познат бояджия от кв. Орландовци, защото последно ме отряза, понеже не му се е занимавало.
Montoya написа: Пон Май 15, 2023 08:18 Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
За около 2-3 години. Изглежда, че са замаскирали с монтажна пяна и една боя. Класика! Праговете не са ми толкова голям проблем, колкото "магарето". На последното ГТП ми казаха да търся, защото му дават още 2-3 години максимум. Иначе при другото желязо няма проблем. Тъпото е, че за този Хюндай няма части в България. Даже ми трябва и бензинопровод, защото откъм двигателя маркучът се цепи и сълзи бензин. Какъвто и маркуч да взема, пак се цепи и пак същата процедура на побългаряване.
За Голфо имаше какви ли не части и то чисто нови :sick:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми :sick: Ходи си купувай нещо ново :tard: :tard: :tard:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Shaker написа: Пон Май 15, 2023 19:25 Благодаря Ви много за отговорите. Направо ме отказахте да търся :sad:
Ще се опитам да говоря с един стар познат бояджия от кв. Орландовци, защото последно ме отряза, понеже не му се е занимавало.
Montoya написа: Пон Май 15, 2023 08:18 Отделно, тоя Хюндай не изглеждаше толкова зле преди 2-3 години когато го купи, кога толкова бързо му изчезнаха праговете?
За около 2-3 години. Изглежда, че са замаскирали с монтажна пяна и една боя. Класика! Праговете не са ми толкова голям проблем, колкото "магарето". На последното ГТП ми казаха да търся, защото му дават още 2-3 години максимум. Иначе при другото желязо няма проблем. Тъпото е, че за този Хюндай няма части в България. Даже ми трябва и бензинопровод, защото откъм двигателя маркучът се цепи и сълзи бензин. Какъвто и маркуч да взема, пак се цепи и пак същата процедура на побългаряване.
За Голфо имаше какви ли не части и то чисто нови :sick:
Изпрати ми на вайбър шасито на колата и кой точно горивопровод ти трябва, части за хюндай има повече от за голф. Магаре ще трябва да се търси втора ръка неизгнило, по моргите ще се намери със сигурност
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Авто-мото”