С превишена скорост ли е шофирал Диого Жота при трагичния пътен инцидент в Испания: този въпрос бе повдигнат в последните часове, след като излязоха първите резултати от разследването. Според местните власти, Жота най-вероятно е превишил разрешената скорост, която е 120 км/ч. Шофьор на камион, който е заснел последствията от автомобилната катастрофа, е на друго мнение. Той твърди, че Жота го е изпреварил спокойно, спазвайки ограничението.
Жота карал спокойно на пътя
"Шофьорът на камиона, а това бях аз, засне това, спря, взе пожарогасителя и се опита да помогне. Опитах се да помогна, но поради силата на удара нямаше какво да направя, абсолютно нищо. Минаха покрай мен напълно спокойно и не караха с превишена скорост. (Семейството) има думата ми, че не караха с превишена скорост. Бяха напълно спокойни", казва Жозе Азеведо, португалски шофьор на камион, който е пътувал по магистрала А-52 по време на инцидента.
Магистралата, на която Жота загуби живота си - "черен" път
"Карам по този път от понеделник до събота и знам, че е ужасно място. Това е "черен" път. Можех да видя марката и цвета на колата. Изказвам искрените си съболезнования. Имам чиста съвест, знам какво видях. За съжаление, всичко завърши така. Спрях да снимам, опитах се да помогна, но за съжаление нямаше какво да се направи", казва още той.
https://www.actualno.com/football/shofi ... 70039.html
Прочетено: 69 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Шофьор на камион, заснел катастрофата с Жота: Не караха с превишена скорост, това е "черен" път
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Спипаха турския министър на транспорта да шофира с превишена скорост
от Mozo » Пон Авг 25, 2025 13:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 248 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Авг 25, 2025 13:19
-
-
-
Шофьорът, врязал се в автобус, получил фиш за превишена скорост още преди да има книжка
от Mozo » Сря Авг 20, 2025 15:10 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 139 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Авг 20, 2025 15:10
-
-
-
Глобяват линейки за превишена скорост. Шофьори се оплакват: Постоянно трябва да обжалваме
от Mozo » Вто Авг 05, 2025 13:18 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 110 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Авг 05, 2025 13:18
-
-
-
126 фиша за превишена скорост за два месеца: Шофьорите на линейки заплашени да останат без книжка
от Mozo » Вто Мар 17, 2026 11:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 9 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Мар 17, 2026 11:56
-
-
-
Шофьор на камион блъсна и уби пешеходец в София и избяга
от Mozo » Пон Фев 09, 2026 12:12 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 16 Преглеждания
-