https://www.linux.org/threads/info-fire ... -me.57876/
В нея съм включил и това за статус бара, за което вече има тема тук, така че него можете да го пропуснете.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

То и при FF вече е така, нищо, че имат about:config. Всичко, което FF някога са махнали като опция и което се предлагаше от добавки, сега го има вградено в Waterfox, а което го няма, може да се натамани да бъде като едно време.Mozo написа: Пет Авг 29, 2025 15:08 Е, това е хубавото на FF, че могат да се настройват такива неща и си го ползваш както си искаш. Не като при онези - както тиго пуснат - така![]()

Някои неща не може. Примерно не можеш да свалиш таб бара долу - в дъното на браузъра. Не е като да не съм пробвал много пъти. Можеш да се опиташ с CSS, но самият таб бар излиза счупен и не така, както беше едно време, когато можеше или както излиза сега във водната лисица.

Тук си напълно прав, при почти всяко едно голямо издание губя по един ден, за да оправямВалсо написа: Съб Авг 30, 2025 16:55 Стой си на Firefox, щом те кефи. На мен ми омръзна с всеки ъпдейт да махат настройки и да ми налагат мнението си за това кое е най-добре за мен.

В Waterfox статусбарът работи както трябва само в Бозата. В Линукс трябва да се замества с друга лента или както аз съм го направил в случая - с лентата за отметки, защото така или иначе не я ползвам.Mozo написа: Съб Авг 30, 2025 20:05 Е, аз ползвам и js скриптове за статусбара отдолу, които спират да работят от време на време с новите ъпдейти, половината насторйки, които ги няма и в Waterfox също спират да работят и трябва да се оправят, тегаво е, ама пък после като пак си стане както си е било, е кеф![]()
![]()
Иначе беше голям зор да убият статусбара при всички браузъри и така и не разбрах защо, няма такава удобна работа...