Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Как работи руската пропаганда": Киркоров обяви, че победата на "Евровизия" е негова, DARA му отвърна

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

"Как работи руската пропаганда": Киркоров обяви, че победата на "Евровизия" е негова, DARA му отвърна

Мнение от Mozo »

Победителката в "Евровизия" DARA публично отговори на твърденията на певеца, автор на песни и продуцент Филип Киркоров, че негова е основата заслуга за победата на България.

"Да, вярно е. Благодарение на мен България не само участва в "Евровизия", но и спечели. През последните 2 седмици европейските медии ме заклеймяваха като "троянски кон", хвърляйки съмнения относно приноса ми за тази изключителна победа. Мелницата за слухове преливаше от спекулации дали и как съм имал роля в триумфа на България във Виена", написа Киркоров в Instagram и изложи разказа за неговата версия на истината.

Киркоров: "Аз спечелих този конкурс"

Той твърди, че миналата година е имал среща с тогавашния шеф на БНТ Емил Кошлуков със съдействието на дует "Ритон". По думите му те са ключови фигури в победата на DARA. Кошлуков изразил съжаление, че България не участва в конкурса по финансови причини и Киркоров обещал да помисли за решение.

"Доведох инвесттитор на БНТ. Някой, който благородно се съгласи да спонсорира участието на България на "Евровизия 2026". Просто така. Благодарение на мен и приятелите ми България се завърна в конкурса", продължава Киркоров.

"Продуцентът Илиас Кокотос и композиторът Димитрис Контопулос, който написа "Bangaranga", направиха всичко, за да се превърне тази мечта в реалност.Dream Team и нейната звезда DARA спечелиха този труден конкурс. Нещо,с което много се гордея", пише още той.

https://www.actualno.com/music/kak-rabo ... 02497.html
Прочетено: 3 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”