Победителката в "Евровизия" DARA публично отговори на твърденията на певеца, автор на песни и продуцент Филип Киркоров, че негова е основата заслуга за победата на България.
"Да, вярно е. Благодарение на мен България не само участва в "Евровизия", но и спечели. През последните 2 седмици европейските медии ме заклеймяваха като "троянски кон", хвърляйки съмнения относно приноса ми за тази изключителна победа. Мелницата за слухове преливаше от спекулации дали и как съм имал роля в триумфа на България във Виена", написа Киркоров в Instagram и изложи разказа за неговата версия на истината.
Киркоров: "Аз спечелих този конкурс"
Той твърди, че миналата година е имал среща с тогавашния шеф на БНТ Емил Кошлуков със съдействието на дует "Ритон". По думите му те са ключови фигури в победата на DARA. Кошлуков изразил съжаление, че България не участва в конкурса по финансови причини и Киркоров обещал да помисли за решение.
"Доведох инвесттитор на БНТ. Някой, който благородно се съгласи да спонсорира участието на България на "Евровизия 2026". Просто така. Благодарение на мен и приятелите ми България се завърна в конкурса", продължава Киркоров.
"Продуцентът Илиас Кокотос и композиторът Димитрис Контопулос, който написа "Bangaranga", направиха всичко, за да се превърне тази мечта в реалност.Dream Team и нейната звезда DARA спечелиха този труден конкурс. Нещо,с което много се гордея", пише още той.
https://www.actualno.com/music/kak-rabo ... 02497.html
Прочетено: 3 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
"Как работи руската пропаганда": Киркоров обяви, че победата на "Евровизия" е негова, DARA му отвърна
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Ефектът DARA: 1 милион търсения на "България" в търсачките за 24 часа и резервации за "Евровизия" 2027
от Mozo » Вто Май 19, 2026 13:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Май 19, 2026 13:48
-
-
-
Руската пропаганда си пробива път през църквата в Северна Македония
от Mozo » Пон Дек 29, 2025 13:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 29, 2025 13:06
-
-
-
В синхрон с руската пропаганда: Приятел на Путин от Балканите го похвали за войната в Украйна
от Mozo » Сря Фев 25, 2026 11:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 13 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Фев 25, 2026 11:40
-
-
-
Защо Путин е убеден, че съдбата е на негова страна
от Mozo » Чет Дек 04, 2025 13:28 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 269 Преглеждания
-