Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кой плод с какво да ядем, за да стопим килограми?

Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Кой плод с какво да ядем, за да стопим килограми?

Мнение от Kotkata68 »

Изображение
Плодовите коктейли, приготвени вкъщи с миксер, а не със сокоизтисквачка, дават много витамини и ценни микроелементи, нужни за бодростта на тялото. В тях се запазва целулозата и всички останали вещества, а не е извлечен само сокът. Те са нискокалорични и затова са чудесен заместител на закуската, ако искате да свалите някой килограм. Ето няколко интересни рецепти.

1) Нарежете на парченца 2 ябълки и половинка манго. Смелете ги в миксера. Добавете 100мл. ябълков сок, 200г. кисело мляко и 2 ч.л. мед. Подправете с няколко листенца джоджен.

2) Тази напитка съдържа баластни вещества, които понижават нивото на холестерина, регулират обмяната и спомагат за разграждането на мазнините. Нарежете на парченца 2 ябълки и 2 праскови. Смелете ги в миксер, заедно с две супени лъжици овесени ядки и 250г. прясно мляко.

3) Ненаситените мастни кисилини и витамин Е увеличават количеството на кислород в кръвта. А той е нужен за разжграждане на целулитните клетки. Почистете и нарежете на парченца 5 моркова и 1 киви. Смелете ги в миксер заедно с 100мл. минерална вода, 1 с.л. олио и няколко стръкчета накълцана целина.

4) Витамин С предотвратява развитието на инфекциите и простудите. Почистете 1 грейпфурт, изцедете сок от 1 праскова и нарежете 1 банан на парченца. Смесете всичко в миксер и разбийте заедно с 150г. кисело мляко. Поръсете го отгоре с 1ч.л. смлени бадеми.

Източник: chudesa.net
Прочетено: 237 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Напитки и коктейли”