А моя гаф е, че преди месец заради мен кола блъсна котка и тя умря. Гърчеше се 5 минути пред очите ми, а аз бях безсиле нда направя каквото и да било.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Най-големия гаф, който сте правили
-
Saw
- Кралят на скандала
Най-големия гаф, който сте правили
Кой е най-феноменалния гаф в живота ви до момента, който никога не бихте забравили ?
А моя гаф е, че преди месец заради мен кола блъсна котка и тя умря. Гърчеше се 5 минути пред очите ми, а аз бях безсиле нда направя каквото и да било.
Прочетено: 445 пъти
- dark_angel
- VIP

Re: Най-големия гаф, който сте правили
Най-големият гаф който съм правила....
ми се струва е,че когато съм била малка съм се опитала да задуша брат ми(без да искам,докато си играем). 
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
Ех още колко много и то по сериозни гафове можете да направите за в бъдеще. Без гафове не може но трябва да се внимава и да се избегват понеже е много гадно.
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
- videania
- Доктор

Като съвсем младо момиче,имах среща на едно и също място, на един централен площад с двама ухажори през 1 час.Какво се случи,не зная,но първата среща закъсня ,а втората-подрани..
- dark_angel
- VIP

videania написа:Сигурно съм имала повече от един гаф..но не се сещам,което означава,че не е бил толкова голям....
Като съвсем младо момиче,имах среща на едно и също място, на един централен площад с двама ухажори през 1 час.Какво се случи,не зная,но първата среща закъсня ,а втората-подрани...Едва се измъкнах от неудобната и неприятна ситуация(особено,тогава,изобщо,ама изобщо не можех да лъжа ....) и в
крайна сметка не прекарах вечерта с никой от двамата си ухажори.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
По-голям гаф е да загубиш доверието и уважението на приятел, но щом не си в състояние да го прецениш, значи не си го заслужавал по начало.Saw написа:Кой е най-феноменалния гаф в живота ви до момента, който никога не бихте забравили ?
Мисля,че когато съм заспал при беседката.Завил съм се така , че да не ме види мама и съм спал.През това време мама е обиколила квартала и направо си е умряла от страх.Пред дома ни е имало кола с хасковска регистрация и мама си е помислила , че са ме откраднали.Викала , викала и аз съм се събудил и съм си подал главата.
Имам още много други гафове ама мисля , че тоя оглавява класацията.Другите също си ги бива
Имам още много други гафове ама мисля , че тоя оглавява класацията.Другите също си ги бива
Давам покани за lockerz. Пишете на ЛС
- Zeroadhesion
ХАахахааsavag3 написа:Мисля,че когато съм заспал при бесетката.Завил съм се така , че да не ме види мама и съм спал.Прес това време мама е обиколила квартала и направо си е умряла от страх.Пред дома ни е имало кола с хасковска регистрация и мама си е помислила , че са ме откраднали.Викала , викала и аз съм се събудил и съм си подал главата.
Бил съм някъде на 5-6 години и си спя сам в стаята. Сутринта баба ми влиза да ме буди и гледа: А, Данчо го няма
- djinjar
- Ветеран

- Обратна връзка:
моите са много....единия от всичките е :на почти 3 годинки съм "изяла" 3 опаковки с рибено масло и мама и тати се стреснали и ме водили в болницата
имам съвсем смътни спомени
"Най-ценното притежание което може да има един мъж на този свят е едно женско сърце"Джосая Г.Холанд
Трябва да станем тайни агентиZeroadhesion написа:ХАахахааsavag3 написа:Мисля,че когато съм заспал при бесетката.Завил съм се така , че да не ме види мама и съм спал.Прес това време мама е обиколила квартала и направо си е умряла от страх.Пред дома ни е имало кола с хасковска регистрация и мама си е помислила , че са ме откраднали.Викала , викала и аз съм се събудил и съм си подал главата.
Имам още много други гафове ама мисля , че тоя оглавява класацията.Другите също си ги биваТова ми напомни на един мой гаф
![]()
Бил съм някъде на 5-6 години и си спя сам в стаята. Сутринта баба ми влиза да ме буди и гледа: А, Данчо го няма![]()
![]()
Паникьосала се е жената и започнала да обикаля къщата, претърсила и двора, да звъни телефони... В тоя момент аз си отварям очите и гледам, че съм на някакво непознато място... Уау...какво правя под леглото
![]()
![]()
![]()
![]()
Давам покани за lockerz. Пишете на ЛС
- Zeroadhesion
-
sansusi
- Ветеран

Съседката ми, дърдореше под прозореца ми
нещо по адрес на децата в квартала. Аз взех бидона с минерална вода отворих прозореца и вместо да и кажа нещо го изсипах върху нея. Тя се прибра, за да се изсуши и повече не я чувах.
Имам и още един - боядисах стените във входа в оранжево. Повечето съседи ме оплюха. Предизвикаха събрание, протести срещу цвета, защото този цвят бил дразнещ и не може един да решава как в какъв цвят ще се поядисат общите стени.
И още един - аз живея в кооперация на 50 години. Фасадата е в бяло и зелено. Когато се нанесох си боядисах дограмата червена. Всички се събраха на съвет, за да решат имам ли право на това. Тогава решиха, че развалям фасадата и пуснаха жалба до общината.
Много гафя - хиляди историйки.Дограмата ми все още е червена, даже съседът до мен си я боядиса в синьо.
нещо по адрес на децата в квартала. Аз взех бидона с минерална вода отворих прозореца и вместо да и кажа нещо го изсипах върху нея. Тя се прибра, за да се изсуши и повече не я чувах.
Имам и още един - боядисах стените във входа в оранжево. Повечето съседи ме оплюха. Предизвикаха събрание, протести срещу цвета, защото този цвят бил дразнещ и не може един да решава как в какъв цвят ще се поядисат общите стени.
И още един - аз живея в кооперация на 50 години. Фасадата е в бяло и зелено. Когато се нанесох си боядисах дограмата червена. Всички се събраха на съвет, за да решат имам ли право на това. Тогава решиха, че развалям фасадата и пуснаха жалба до общината.
Много гафя - хиляди историйки.Дограмата ми все още е червена, даже съседът до мен си я боядиса в синьо.
Усмивката е крива, която изправя всичко.
- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
Това не са гафове. Сега само твойта дограма свети в целия блок. Няма да се даваш на закостенелите соц-агитки, нито на съседа от горния етаж! Правиш квото искаш, мам им неблагодарна- не стига, че плащаш боята!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Петролът се насочва към най-големия седмичен спад от 6 месеца
от Mozo » Пет Мар 27, 2026 12:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 12 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Мар 27, 2026 12:00
-
-
-
Иран удари най-големия комплекс за втечнен газ в Катар (Видео)
от Mozo » Чет Мар 19, 2026 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 16 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Мар 19, 2026 11:53
-
-
-
Шофьор на столично районно блокира входа за арестанти на най-големия съд, глобиха го с 50 лв. (снимка)
от Mozo » Пон Ное 10, 2025 13:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 62 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Ное 10, 2025 13:13
-
-
-
10 000 дка гори и пасища: Бунт срещу изграждането на най-големия фотоволтаичен парк в България
от Mozo » Вто Яну 13, 2026 11:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 16 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Яну 13, 2026 11:42
-
-
-
Китайският магнитен влак, който достига... 1 000 км/ч
от Mozo » Вто Юли 08, 2025 14:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 114 Преглеждания
-