Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Машини за обработка на зеленчуци: за миене, белене, рязане,

Безплатни анализи, реферати, есета, доклади и всякакви теми, за които няма собствен раздел.
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Машини за обработка на зеленчуци: за миене, белене, рязане,

Мнение от Kotkata68 »

Тема 5

Машини за обработка на зеленчуци: за миене, белене, рязане, пасиране и екстрахиране

1. Машина за миене на зеленчуци
Слабо замърсените зеленчуци се измиват със струя вода. Тази обработка се извършва ръчно в умивални басейни върху колички вани или с помощта на транспортна лента. За този начин на измиване е необходим голям специфичен разход на вода, затова е приложим за малки количества зеленчуци. При силно замърсени зеленчуци в големи количества освен динамичното действие на водата е необходимо допълнително интензивно триене на частите на продуктите с помощта на твърди фрикционни или четкови работни инструменти. При централизираното производство и поточните машини за белене на зеленчуци са комлектовани с вибрационна машина за миене на зеленчуци.
Машини за обработка на зеленчуци.rar
(31.43 KiB) Свалено 35 пъти
Прочетено: 813 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Други”