Жорката написа:Mozo написа:Хич не са една-две. Ако беше така, нямаше да има извеждане на макроси за екшъни, имена на парти и пр. Когато човексе научи да играе с даден клас, то той става като машинописка. А толкова подробности има когато се прави PvP в арена, че чак главата ме заболява. Тук брат ми някакви ги обучава по един месец по скайп, къса си нервите и пак са разбрали-недоразбрали. Не е толкова просто, колкото ти изглежда

Ти не разбра ли че съм играл и знам какво е... Просто ми втръсна. Все едно преинсталираш уиндоус - три клика и сумати време в чакане. Плюс това изобщо не предлага никакво зрелище, ама никакво.
Няма човек който да е играл WOW и да е казал, че играта е тъпа и няма екшън. Потърси причината в себе си, игричката(игрището) е социална и 90% от случващото се в нея не зависи от теб, а от група хора, с които си решил да биеш бос, други играчи и прочие. Точно поради тази причина има гилдии, в които очевидно не си членувал, но няма как да е щом няма екшън в играта...Екшъна в играта няма как да го усетиш, при положение, че "три клика" просто не са достатъчни. А и пак така помежду другото, тези които кликат в играта върху спелове и абилитита чисто и просто ги наричат "кликъри" и те са сред най-смотаните от тези 10 млн. човека, неусещащи екшъна в играта. Нищо лично, но ПвП е мега трудно, адски енергично и супер разнообразно... Само ще кажа, че в играта има 10 класа герои, които имат по около 50-ина абилитита и спелове. Това ще рече, че всеки клас използва различни магии, което от своя страна означава, че е много трудно да знаеш какво ще ти пусне този срещу теб за да те "набие"

Сега, арените са 2v2, 3v3, 5v5, когато ти излезнат 5 противника, а ти от своя страна имаш 4 съотборника. Адски "лесно" е да знаеш какво прави всеки един от тези 9 човека, както и да знаеш ти какво правиш(за теб разбрахме, че не знаеш). Моето лично мнение е, че когато се бият герои управлявани от хора а не от компютър, възможността да ти пуснат около 100 различни магии, да те лекуват, да те бият или да не те бият(спокойно, могат да превключат на теб по всяко време защото това са хора и когато го направят да не "кликнеш 3 пъти"), в играта има много екшън. Ако трябва да се обясни поне малко част от играта на незрящи, няма да ми стигнат и 2-3 дни, затова чао от мен и приятна игра на CS.
България е прекрасна страна...жалко, че е населена.