Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

WoW удари 12 милиона абонати

Светът на хардкор геймърите!
Жорката
Доктор
Доктор

WoW удари 12 милиона абонати

Мнение от Жорката »

Изображение

Почти две години, след като Blizzard обявиха, че тяхната World of Warcraft има 11 милиона абонати, компанията анонсира, че светът на Азерот е нарастнал с цял един милион.

"Този крайъгълен камък бе достигнат в светлината на пускането на Wrath of the Lich King на територията на Китай. Освен това трябва да отбележим, че глобалното очакване на Cataclysm, който излиза на 7 декември, също има своя дял за повишения интерес", се казва в изявлението на Blizzard.

По-нататък в него се дава и точните критерии, по които са се преброявали абонатите:

"В тяхното число влизат хора, платили месечни такси, такива с prepaid карти, както и онези, които са се купили играта и все още са в рамките на тримесечния пробен период. Посетителите на интернет кафета, където се предлага WoW, също са включени в преброяването, ако са се логвали в акаунтите си през последните тридесет дни".

С други думи, може би малко разтегливи критерии, но фактът е налице - World of Warcraft има 12 милиона абонати.

Източник: PC Mania
Прочетено: 581 пъти
[web]http://swfchan.org/1179/helikopter.swf.html[/web]
Аватар
LeoZhekov
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Re: WoW удари 12 милиона абонати

Мнение от LeoZhekov »

Пу.. дано пукнат...
Ivan0v
Машина
Машина

Мнение от Ivan0v »

Да им е честито ! Тъкмо ще има повече момичета за п**баване...
Аватар
LeoZhekov
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от LeoZhekov »

Ivan0v написа:Да им е честито ! Тъкмо ще има повече момичета за п**баване...
Изображение

АМИН!
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

...да ги сложим 10 милиона човека, които живеят за това. Кофти.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Играта е уникална. Не виждам какъв ви е проблемът :roll:
Изображение
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Играта е скучна, не виждам къде ти е проблема... [-(
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Явно нищо не си разбрал, за да ти е скучна :thumbright: . Така е измислено, че все нещо има да се прави. Нали ги гледам зомбитата около мен.
Изображение
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Кажи ми едно нещо което да не е свързано със "Иди там, избий еди колко си неща" или "Иди там, намери ми това" и впрочем винаги "това" е добре защитено от неща за трепане. Наистина играта би била по-интересна ако имаше динамиката на битките от АоС, а не се свеждаше до циклюрското натискане на една-две комбинации... :???:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Хич не са една-две. Ако беше така, нямаше да има извеждане на макроси за екшъни, имена на парти и пр. Когато човексе научи да играе с даден клас, то той става като машинописка. А толкова подробности има когато се прави PvP в арена, че чак главата ме заболява. Тук брат ми някакви ги обучава по един месец по скайп, къса си нервите и пак са разбрали-недоразбрали. Не е толкова просто, колкото ти изглежда :thumbright:
Изображение
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Mozo написа:Хич не са една-две. Ако беше така, нямаше да има извеждане на макроси за екшъни, имена на парти и пр. Когато човексе научи да играе с даден клас, то той става като машинописка. А толкова подробности има когато се прави PvP в арена, че чак главата ме заболява. Тук брат ми някакви ги обучава по един месец по скайп, къса си нервите и пак са разбрали-недоразбрали. Не е толкова просто, колкото ти изглежда :thumbright:
Ти не разбра ли че съм играл и знам какво е... Просто ми втръсна. Все едно преинсталираш уиндоус - три клика и сумати време в чакане. Плюс това изобщо не предлага никакво зрелище, ама никакво.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ми, не е така :разтърсвам:
Изображение
Аватар
lufata
Регистриран

Мнение от lufata »

Жорката написа:
Mozo написа:Хич не са една-две. Ако беше така, нямаше да има извеждане на макроси за екшъни, имена на парти и пр. Когато човексе научи да играе с даден клас, то той става като машинописка. А толкова подробности има когато се прави PvP в арена, че чак главата ме заболява. Тук брат ми някакви ги обучава по един месец по скайп, къса си нервите и пак са разбрали-недоразбрали. Не е толкова просто, колкото ти изглежда :thumbright:
Ти не разбра ли че съм играл и знам какво е... Просто ми втръсна. Все едно преинсталираш уиндоус - три клика и сумати време в чакане. Плюс това изобщо не предлага никакво зрелище, ама никакво.
Няма човек който да е играл WOW и да е казал, че играта е тъпа и няма екшън. Потърси причината в себе си, игричката(игрището) е социална и 90% от случващото се в нея не зависи от теб, а от група хора, с които си решил да биеш бос, други играчи и прочие. Точно поради тази причина има гилдии, в които очевидно не си членувал, но няма как да е щом няма екшън в играта...Екшъна в играта няма как да го усетиш, при положение, че "три клика" просто не са достатъчни. А и пак така помежду другото, тези които кликат в играта върху спелове и абилитита чисто и просто ги наричат "кликъри" и те са сред най-смотаните от тези 10 млн. човека, неусещащи екшъна в играта. Нищо лично, но ПвП е мега трудно, адски енергично и супер разнообразно... Само ще кажа, че в играта има 10 класа герои, които имат по около 50-ина абилитита и спелове. Това ще рече, че всеки клас използва различни магии, което от своя страна означава, че е много трудно да знаеш какво ще ти пусне този срещу теб за да те "набие" :) Сега, арените са 2v2, 3v3, 5v5, когато ти излезнат 5 противника, а ти от своя страна имаш 4 съотборника. Адски "лесно" е да знаеш какво прави всеки един от тези 9 човека, както и да знаеш ти какво правиш(за теб разбрахме, че не знаеш). Моето лично мнение е, че когато се бият герои управлявани от хора а не от компютър, възможността да ти пуснат около 100 различни магии, да те лекуват, да те бият или да не те бият(спокойно, могат да превключат на теб по всяко време защото това са хора и когато го направят да не "кликнеш 3 пъти"), в играта има много екшън. Ако трябва да се обясни поне малко част от играта на незрящи, няма да ми стигнат и 2-3 дни, затова чао от мен и приятна игра на CS.
България е прекрасна страна...жалко, че е населена.
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Извинявай, ама и по инстанси съм ходил, и по босове и ПвП съм правил, тъй че не мисля че е редно да се поставя под съмнение времето което съм прекарал в нея. Проблемът на играта, в моите очи е, че е доста ограничена откъм свобода на действието по-време на битки. Тоест, аз пусна ли shadow bolt да речем, само играта може да прецени дали уцелвам или пропускам. Ето тук е проблема - че играта, а не моите лични способности и умения, като да речем рефлекси и прицелване имат значение. Затова и предпочитам Quake и Serious Sam пред WoW. А що се касае до RPG игри - Seal of Evil ми дойде добре, така че и жанра не ми е чужд.
Жорката
Доктор
Доктор

Мнение от Жорката »

Ето пример за бойна свобода в MMO(нищо че мацето е голо, тва не е важното)

[youtube][/youtube]
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Всякакви игри”