Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ако Титаник беше потънал днес…

Интересни неща из нета.
Аватар
Петра
Почетен член
Почетен член

Ако Титаник беше потънал днес…

Мнение от Петра »

Изображение

Снощи бяхме на пицария и пуснаха Селин Дион. Не след дълго, заведението се килна дясно на борд и потъна. Точно преди да ни погълнат ледените води на реките Жолио Кюри и Драган Цанков, на мен ми проблесна какво биха казали хората, ако Титаник се бе разбил днес:

Ал Гор: Ако нямаше глобално затопляне, айсбергът изобщо нямаше да е там.

Джордж Буш: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.

Барак Обама: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.

Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.

Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.

Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.

Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация зрещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).

Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.

Случаен водач на голф 2: Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така.

Радислав Кондаков
Прочетено: 159 пъти
Имам едно сърце и то е за всичко!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Ако Титаник беше потънал днес…

Мнение от Mozo »

Петра написа:Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация зрещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Развлечения, тъпизми и всякакви подобни”