Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
.iso проблем
- roki
- Пристрастéн

- Обратна връзка:
.iso проблем
Когато свалям .iso файлове неми ги записва като исо , а като рар прецаках 2 диска така докато забележа , че не ги сваля на .исо някой някаква идея ? Или да ми каже как да си запиша линукса като е на рар . След като го разархивирам неми излиза .исо файла . Пробвах програмите и идеите които са дадени тук , но не става 
Прочетено: 225 пъти
Re: .iso проблем
Ми просто го преименувай на ISO, толкова ли е трудно?
- roki
- Пристрастéн

- Обратна връзка:
Оправих се с една програмка
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Няма какво да преименува. Това си е .iso файл, но поради липсата на програма, с която да се асоциира, се асоциира с WinRar, който също има възможност да отваря .iso и изглежда точно като архив. Да, но не е. Ако пуснем опцията да виждаме разширенията, ще видим, че това си е именно .isorado84 написа:Ми просто го преименувай на ISO, толкова ли е трудно?

Къде я пускаш тая опция за разширенията? 
rado84 написа:Къде я пускаш тая опция за разширенията?
Да няма отметка
Аа, ясно.
А ето защо не я знам тая опция.
Без тая програма не сядам на компютър - без значение чий е и какъв е. Няма ли TC - не мойш ме накараш да седна на него.

А ето защо не я знам тая опция.
- Docenta
- Почетен член

- Обратна връзка:
М, дамм. Флясва един D-Tools и нещата си идват на мястото.Mozo написа:Няма какво да преименува. Това си е .iso файл, но поради липсата на програма, с която да се асоциира, се асоциира с WinRar, който също има възможност да отваря .iso и изглежда точно като архив. Да, но не е. Ако пуснем опцията да виждаме разширенията, ще видим, че това си е именно .isorado84 написа:Ми просто го преименувай на ISO, толкова ли е трудно?
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с ъпдейт на EndeavourOS
от Montoya » Сря Юни 25, 2025 06:48 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 10 Отговори
- 9779 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 26, 2025 23:04
-
-
-
Проблем с ъпдейт на CachyOS
от kracode » Чет Сеп 25, 2025 10:28 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 974 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Окт 03, 2025 18:10
-
-
-
Проблем с видео дрйавер за AMD
от cprog » Чет Ное 13, 2025 09:49 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 1466 Преглеждания
-
Последно мнение от cprog
Вто Ное 18, 2025 11:15
-
-
-
Проблем с компакт диск
от ArchEnemy » Пет Яну 23, 2026 11:34 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 138 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Яну 23, 2026 23:58
-
-
-
Имате ли проблем със шрифта в Ментата?
от бат-начо » Пон Юли 28, 2025 20:36 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 3 Отговори
- 1273 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Вто Юли 29, 2025 13:32
-