Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Добър тенекеджия в София

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Shaker
Доктор
Доктор

Re: Добър тенекеджия в София

Мнение от Shaker »

Mozo написа: Вто Май 16, 2023 01:05 Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми :sick: Ходи си купувай нещо ново :tard: :tard: :tard:
Как ще ходя да си купя нов трошляк? Хюндайката е екстра! Да не съм луд :shock:
Montoya написа: Вто Май 16, 2023 08:07 Изпрати ми на вайбър шасито на колата и кой точно горивопровод ти трябва, части за хюндай има повече от за голф. Магаре ще трябва да се търси втора ръка неизгнило, по моргите ще се намери със сигурност
Благодаря за съдействието :усмивка1:
Прочетено: 2187 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Shaker написа: Вто Май 16, 2023 09:22
Mozo написа: Вто Май 16, 2023 01:05 Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми :sick: Ходѝ си купувай нещо ново :tard: :tard: :tard:
Как ще ходя да си купя нов трошляк? Хюндайката е екстра! Да не съм луд :shock:

Неее, не ме разбра, перефразирам - Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми :sick: Как човек да си купи нещо ново :tard: :tard: :tard:

Ето, ти си си купил нещо по-ново и си се видял в чудо, това имах предвид.
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Mozo написа: Вто Май 16, 2023 10:29 Неее, не ме разбра, перефразирам - Кви са тея коли на такива малки години да имат толкова проблеми :sick: Как човек да си купи нещо ново :tard: :tard: :tard:
Ето, ти си си купил нещо по-ново и си се видял в чудо, това имах предвид.
Не е хич нова, съдейки по дата на първа регистрация - 16 години. Това ново ли е според теб? След две години ще навърши пълнолетие.
А и хич не съм се видял в чудо, на количката нищо съществено и няма. Моторът е супер здрав. Само наливам бензин и карам. Няма хлоп-топ. Не съм имал проблеми с окачване, съединител и другите скъпи неща, поне за сега :lol:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

И вътре в купето всичко лопа, помниш ли :mrgreen:

А иначе 16 години е 10 години по-нова от моята, това имах преддвид, това е кола от 2007-а и е от "новите" :???:
Изображение
Аватар
Ivaylo Dimov
Ветеран
Ветеран

Мнение от Ivaylo Dimov »

Монти аз знам че точките са по купето :p ,моята я вдигам с крокодил за предния мост или отзад за купето до тампона на задната греда .Основна грижа на механика преди да вдигне автомобила е да погледне за състоянието на праговете и мястата за крик ,за негова лична безопасност ...особено ако ще работи на подемник.Там където са тези места прага е подсилен вътрешно и външно .
HP Elitebook 6930P T9600 4 gb ram Arch Mate 64 bit
Seat Toledo 1.8 20V petrol/LPG
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG

Samsung A5 2017 Rize-Q Android 10 Lenovo Vibe K5 Lineage OS 8.1 Alcatel Pixi 4 9003 6.0.1 Arcas Njoy CianogenMod 12.1
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Mozo написа: Вто Май 16, 2023 11:06 И вътре в купето всичко лопа, помниш ли :mrgreen:
Помня, сега го няма този проблем. Просто се търкаляха разни предмети на приятелката в жабката, дясната врата и багажника. Сега всичко е точно :mrgreen:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Моята кола е готова за два дни и не си личи нищо :shock: :shock: :shock: Дадох му да боядиса и капака, станала е като огледало, направо не мога да повярвам :shock: Да, има една малка стечка, ама трябва МНОГО да се загледаш, но аз я видях :p :mrgreen: Човекът се притесни, щото ми я докара на крак до блока и вика, малко да дръпне лакът и ела да го полирам. Та, много съм доволен. И това за 200 лева :-o :shock: :shock: :shock: :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Я го дай насам за праговете :lol:
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Вто Май 16, 2023 14:32 Моята кола е готова за два дни и не си личи нищо :shock: :shock: :shock: Дадох му да боядиса и капака, станала е като огледало, направо не мога да повярвам :shock: Да, има една малка стечка, ама трябва МНОГО да се загледаш, но аз я видях :p :mrgreen: Човекът се притесни, щото ми я докара на крак до блока и вика, малко да дръпне лакът и ела да го полирам. Та, много съм доволен. И това за 200 лева :-o :shock: :shock: :shock: :headbang: :headbang: :headbang:
Къде е този супер тенекеджия?
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
BURN5
Жител на Wonderful Life
Жител на Wonderful Life

Мнение от BURN5 »

То па на Мозището всичко е най-баш...Първо беше Škoda-та в процес минал полуразпад, после нЕкакво
Renault, ако не се лъжа..... И двата му таралясника още караха на фабричен бензин..
Та да си дойда на думата за праговете: да беше турил драперийки, белким скриеш ръждата и укрепиш конструкцията, щото само гола боя няма да закрепи аФтомобила. :evil4: :evil4: :evil4:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Shaker написа: Вто Май 16, 2023 15:30 Я го дай насам за праговете :lol:
В Световрачене е, неудобно е :-k
Mouse написа: Вто Май 16, 2023 18:46 Къде е този супер тенекеджия?
Не съм казал, че е супер, просто ми свърши доста добра работа за удара от онзи ден. Отдавна го познавам, засега нямам забележки, но един път го дадох на човек и не стана като хората - личи си и не съм доволен как му го направи, затова и не препоръчвам, защото после псуваният ще бъда аз :lol: :lol: :lol:
BURN5 написа: Вто Май 16, 2023 20:19 То па на Мозището всичко е най-баш...Първо беше Škoda-та в процес минал полуразпад, после нЕкакво
Renault, ако не се лъжа..... И двата му таралясника още караха на фабричен бензин..
Та да си дойда на думата за праговете: да беше турил драперийки, белким скриеш ръждата и укрепиш конструкцията, щото само гола боя няма да закрепи аФтомобила. :evil4: :evil4: :evil4:
Винаги ще бъдат на бензин, фабричен. Никакви драперийки не ми трябват, няма точица ръжда по каросерията, Монтоя е свидетел, онзи ден бях при него :съгласен:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Малко снимки:

Преди:
Изображение
Изображение
Изображение

Сега:
Изображение
Изображение

Капак:
Изображение
Изображение
Изображение

И това нещо за два дни и 200 лева :поклон:
Изображение
Аватар
BURN5
Жител на Wonderful Life
Жител на Wonderful Life

Мнение от BURN5 »

To и на Монти колата трябва да я минете при този вълшебник... Пасата му , все едно от Адам Опел е ''осветен''- онзи ден го видях. Сега се замислих, дали тоя тенекеджия-бояджия не е първият гримьор на Лили Иванова?! :evil4:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Монтоя отдавна е със самолеДа :mrgreen:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания