MIME Type редакторът сигурно се стартира някъде от десен бутон върху някой файл. Баси и средите дето ги ползвате, където не може да се намери нещо толкова елементарно
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

То за добавяне - добавя се. Ама после като го избереш точно както на shreenshot-а ти - отваря се един празен прозорец, в който вместо бутони с надписи има празни правоъгълници и толкова. И като деинсталираш WinRAR, пак си остава опцията "Open with WinRAR" в контекстното меню...Mozo написа: Пон Май 15, 2023 00:51За WinRar би трябвало автоматично да си го добавя, поне при мен така си става.
ДаxUbuntu написа: Пон Май 15, 2023 05:23 Ако задържиш натиснат Shift-а и кликнеш "Move to Trash", изтрива ли физически файла, без да го мести в кошчето?
ДаxUbuntu написа: Пон Май 15, 2023 05:23 На мен много ми хареса в Thunar, че има опция да се добави отделна точка "Delete" в контекстното меню и не се налага всеки път да се натиска Shift, като се изтрива файл (аз по принцип не ползвам кошчето).

С малката разлика, че мога да си го направя както искам, също и тибат-начо написа: Пон Май 15, 2023 01:21 Ми то и при тебе във свойства на файла (на десния бутон на мишката) има "отвори със", но в контексното меню.
А пък ако нищо не знаеш и си инат, и някой ти казва "тука скачай", и аз няма да скоча там. Но ще питам само когато ножа опре до кокала, пак от инат.
П.П. ММММММ сега обърнах внимание, менюто ти изглежда много Уйнско. И след (за мене) много дълга и нежелана среща с Уйн (във изглед 11) - въобще не ми харесва, като ич не ме интересува кой от кой е крал, не ми харесва и това е.

бат-начо написа: Пон Май 15, 2023 01:21 .....
П.П. ММММММ сега обърнах внимание, менюто ти изглежда много Уйнско. И след (за мене) много дълга и нежелана среща с Уйн (във изглед 11) - въобще не ми харесва, като ич не ме интересува кой от кой е крал, не ми харесва и това е.
Разцъкай и това.s197 написа: Сря Юли 26, 2023 10:04 Гледам тази версия стои на първо място в distrowatch от баая време. Мисля да го разцъкам от някоя флашка.
PS: Отказах се. Има някои дребни работи, които не ми харесват. Оставам си на ментата.
Не знам какво искаш да кажеш с това "бие", но няколко работи ме подразниха в MX-a и за това не го сложих. Ще видя и дебиана.бат-начо написа: Пет Юли 28, 2023 18:17Разцъкай и това.s197 написа: Сря Юли 26, 2023 10:04 Гледам тази версия стои на първо място в distrowatch от баая време. Мисля да го разцъкам от някоя флашка.
PS: Отказах се. Има някои дребни работи, които не ми харесват. Оставам си на ментата.
Лично мнение - МХ бие Ментата няколко пъти, но не изглежда джиджано.
Код за потвърждение: Избери целия код
/etc/environmentКод за потвърждение: Избери целия код
export GTK_OVERLAY_SCROLLING=0Код за потвърждение: Избери целия код
.scrollbar, .scrollbar.vertical {
-GtkRange-stepper-size: 13;
-GtkScrollbar-has-backward-stepper: 1;
-GtkScrollbar-has-forward-stepper: 1;
}Код за потвърждение: Избери целия код
style "scrollbar-steppers" {
GtkRange::stepper-size = 13
GtkScrollbar::stepper-size = 13
GtkScrollbar::has-backward-stepper = 1