Показва само пакетите инсталирани чрез pacman -S или trizen/yay/paru -S. Компилирани от сорс не показва, както трябва и да бъде.
https://github.com/rado84-github/arch-updates-gui

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Показва игнорираните пакети, няма опция да ги скрие и да ти показва само тези, които са извън игнора, а за капак показва и пакети, които никога не съм инсталирал, но те чакат за ъпдейт към нова версия.
Аха. С изключение на това, че настройките му като бройка се броят на пръстите на едната ръка и каквато и настройка да зададеш за интерфейса, нищо не се променя. Работи единствено изборът между ALPM + Pacman и само Pacman. Избираш да покаже само инсталираните пакети (тоест да скрие игнорираните) - я познай дали нещо се случва?
Код за потвърждение: Избери целия код
extra/python-pyqt6
Абсолютно всичко си му работи, няма нужда да отговарям на всичкото, което не е вярно, само този скрийншот оборва всичко, което каза:Валсо написа: Вто Мар 03, 2026 15:05 И, излишно е да споменавам, показва само пакетите от основното хранилище! За пакети от АУР е като да чакаш писмо от умрял.

То и при мен я показва тази икона с извънземното, но като цъкна на нея, нищо не се случва, а в списъка над нея си показва само от основното хранилище.Mozo написа: Вто Мар 03, 2026 15:34Абсолютно всичко си му работи, няма нужда да отговарям на всичкото, което не е вярно, само този скрийншот оборва всичко, което каза:Валсо написа: Вто Мар 03, 2026 15:05 И, излишно е да споменавам, показва само пакетите от основното хранилище! За пакети от АУР е като да чакаш писмо от умрял.
Тези пет пакета са от AUR![]()
![]()
А задържаните ги хоказва, но са различими от другите, защото имат хикс и не ги ъпдейтва така или иначе, защото са... ами, заържани![]()

Аз имам, ама знам какво правя

Не е точно така, защото ти казваш - на Octopi не му работи това, това и това и затова направих еди-какво си. Което не е вярно, на Octopi си му работи всичко. Иначе, разбира се, че ще ползваш каквото си искаш, просто не разправяй, че нещо не работи, когато то всъщност е напълно функционално. И последният му ъпдейт не е отпреди две години...Валсо написа: Сря Мар 04, 2026 20:18 Ползвайте си октопода, щом ви кефи, дето последният му ъпдейт е отпреди 2 години.
Аз този туул го направих главно за себе си и за който иска. Не задължавам никого да го ползва. Но моето си ме кефи повече - без блоут функции, показва ми само това, което ми трябва, няма компилиране на код и най-важното: ако реша, мога да го променям както си искам. Обикновено се справям и сам, а ако зацикля, ползвам жокер "обади се на AI".![]()