Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Драскотини всякакви
- siyanchety
- Регистриран
Драскотини всякакви
Здравейте! Поогледах за подобна тема, но не открих. Ако не и е тук мястото ме извинете. Та въпроса ми е : Има ли от тук присъстващите някой, с драскотини по колата? Правили ли сте опити да ги заличите ? С пребоядисване не ми се занимава, понеже колата ми не е скъпа, обаче ме дразнят. Имате ли мнение за химикалки, гъбички, пасти и други подобни, с които можем да се снабдим от всякъде? Много ми е грозно... :плач:
Прочетено: 602 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Драскотини всякакви
На времето и аз се подлъгах по тия химикалки, не си губи времето, не стават за нищо, няма такава измама. Ако не са дълбоки някои драскотини могат да излязат с пастиране, но това трябва да се каже от човек, който разбира и да ги огледа.

- siyanchety
- Регистриран
Абе мани, една ме удари отстрани, не е нещо сериозно, поодра ме,но си е проблем. Аз съм с двуврата и ако тръгна да я боядисват после ще остане едно петно. Пак няма да съм доволна. Значи да не си давам парите за тея неща. Гледах в един сайт и малък комплект с паста, гъбичка и се спасяваш сам. Не знам още... 
- BURN5
- Жител на Wonderful Life

Изобщо не се набутвай! Мой колега скочи в торбата, като си взе рекламиран продукт, чрез който дерюга, все едно от саблезъб тигър, изчезна за норматив. Търкá като шашав... Единственото, което постигна беше мускулна треска и симптоми на тендовагенит. Накрая реши проблема, като продаде колата.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Винаги може да се боядиса така, че да не си личи. Зависи от бояджиятаsiyanchety написа:Абе мани, една ме удари отстрани, не е нещо сериозно, поодра ме,но си е проблем. Аз съм с двуврата и ако тръгна да я боядисват после ще остане едно петно. Пак няма да съм доволна. Значи да не си давам парите за тея неща. Гледах в един сайт и малък комплект с паста, гъбичка и се спасяваш сам. Не знам още...

Е тия пичове http://www.amarantservice.bg/
Относно боядисването, има мастори, които ще го направят панела неразличим от останалата част на колата
Преди време на едно изложение в ИЕЦ на фв клуб ги бяха поканили и тези. Един чисто нов пасат го деряха със стара тухла единичка и за около час време го докарваха да не си личи. Видял съм го наживо, че е супер технологията. Само, че трябва в техен сервиз, не е направи си сам.SMART ПОПРАВКИ
SMART ( технология за отсраняване на малки и средни щети ) ремонта. Драскотини, цепнатини по бронята и вдлъбнатините по колата не изглеждат никак добре и могат да намалят от продажната стойност на автомобила. Преди това имаше малко финансово извинение за поправката на тези козметични проблеми, дължащи се на високите цени. С революционната система на ChipsAway това извинение вече не съществува. Поправките извършени от Амарант сервиз могат да Ви отнемат по-малко от четири часа и ще Ви струват част от цената, която бихте платили в традиционните сервизи. Именно поради експресното отстраняване на щетите системата на ChipsAway е много удобна, като Ви спестява време и пари.
За да гарантираме 100% съвпадение на боята ние я смесваме като се следва нейната формула, която е предписана от самите производители. Именно това позволява на ChipsAway да боядисва само повредената област, а не целия панел. Всички ремонти са изцяло гарантирани !
Относно боядисването, има мастори, които ще го направят панела неразличим от останалата част на колата
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- siyanchety
- Регистриран
За момента ще я оставя така. Ще се поразровя малко. Ще събирам в касичката
и някой ден ще я оправя. Благодаря за информацията.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

И аз така се подлъгах при тези - няма и две години след тяхната намеса и китът е напукан, за броя на стечките нямам толкова пръсти по ръцете, а за счупените водачи и по вратите и счупения радио модул за централното, не ми се говориMontoya написа:Е тия пичове http://www.amarantservice.bg/Преди време на едно изложение в ИЕЦ на фв клуб ги бяха поканили и тези. Един чисто нов пасат го деряха със стара тухла единичка и за около час време го докарваха да не си личи. Видял съм го наживо, че е супер технологията. Само, че трябва в техен сервиз, не е направи си сам.SMART ПОПРАВКИ
SMART ( технология за отсраняване на малки и средни щети ) ремонта. Драскотини, цепнатини по бронята и вдлъбнатините по колата не изглеждат никак добре и могат да намалят от продажната стойност на автомобила. Преди това имаше малко финансово извинение за поправката на тези козметични проблеми, дължащи се на високите цени. С революционната система на ChipsAway това извинение вече не съществува. Поправките извършени от Амарант сервиз могат да Ви отнемат по-малко от четири часа и ще Ви струват част от цената, която бихте платили в традиционните сервизи. Именно поради експресното отстраняване на щетите системата на ChipsAway е много удобна, като Ви спестява време и пари.
За да гарантираме 100% съвпадение на боята ние я смесваме като се следва нейната формула, която е предписана от самите производители. Именно това позволява на ChipsAway да боядисва само повредената област, а не целия панел. Всички ремонти са изцяло гарантирани !

Амиии, аз нямам наблюдения от моя кола, просто гледах как дерът чисто новичък пасат за 60 хил лв.
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

От пет направени елемента четири не стават за нищо вече... Забравих да спомена и двете рекламации и скандалите, които вдигах. Може ли само две седмици след боядисването боята да стане на юфка
Един месец изгубих с тия малоумници 

- Льо
- Луд за връзване

Ако лакът е достатъчно дебел и драскотината не е дълбока, отнемам с водна шкурка Р 1500 и Р 2000 до заличаване на драскулката и после полирам.
Тука в Пловдив има едни момък, който така прави боята, че като се боядиса елемента и мине месец, няма никаква разлика с останалите елементи, но трябва да се иде при него с колата.
Тука в Пловдив има едни момък, който така прави боята, че като се боядиса елемента и мине месец, няма никаква разлика с останалите елементи, но трябва да се иде при него с колата.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- siyanchety
- Регистриран
Имам и дълбоки, и не толкова... Далеч съм. Сигурно и в Русе ще се намери някой читав.
Аз наскоро ударих колата, но много леко, имаше малко драскотини. Дълго търсих как да ги премахна. Открих специална паста в https://autopro.bg , която върши работа за такива драскотини. Не бях много сигурна дали драскотините ще успеят да се премахнат, но всичко се премахна перфектно. Приятелят ми даже не разбра, че съм тръкнала колата.
В сайта има само една паста -> https://autopro.bg/polir-pasta
"Полиращата паста е подходяща за премахването на леки драскотини. Пастата съдържа специален восък (карнаубски восък), който прави тази паста пионер в полиращите препарати. След използването на специалната полир паста не е необходимо да се използва допълнителен препарат за предпазване на повърхността."
Не ми звучи много вдъхновяващо, но знае ли човек...
"Полиращата паста е подходяща за премахването на леки драскотини. Пастата съдържа специален восък (карнаубски восък), който прави тази паста пионер в полиращите препарати. След използването на специалната полир паста не е необходимо да се използва допълнителен препарат за предпазване на повърхността."
Не ми звучи много вдъхновяващо, но знае ли човек...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!