Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Драскотини всякакви

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Аватар
siyanchety
Регистриран

Драскотини всякакви

Мнение от siyanchety »

Здравейте! Поогледах за подобна тема, но не открих. Ако не и е тук мястото ме извинете. Та въпроса ми е : Има ли от тук присъстващите някой, с драскотини по колата? Правили ли сте опити да ги заличите ? С пребоядисване не ми се занимава, понеже колата ми не е скъпа, обаче ме дразнят. Имате ли мнение за химикалки, гъбички, пасти и други подобни, с които можем да се снабдим от всякъде? Много ми е грозно... :плач:
Прочетено: 605 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Драскотини всякакви

Мнение от Mozo »

На времето и аз се подлъгах по тия химикалки, не си губи времето, не стават за нищо, няма такава измама. Ако не са дълбоки някои драскотини могат да излязат с пастиране, но това трябва да се каже от човек, който разбира и да ги огледа.
Изображение
Аватар
siyanchety
Регистриран

Мнение от siyanchety »

Абе мани, една ме удари отстрани, не е нещо сериозно, поодра ме,но си е проблем. Аз съм с двуврата и ако тръгна да я боядисват после ще остане едно петно. Пак няма да съм доволна. Значи да не си давам парите за тея неща. Гледах в един сайт и малък комплект с паста, гъбичка и се спасяваш сам. Не знам още... :-k
Аватар
BURN5
Жител на Wonderful Life
Жител на Wonderful Life

Мнение от BURN5 »

Изобщо не се набутвай! Мой колега скочи в торбата, като си взе рекламиран продукт, чрез който дерюга, все едно от саблезъб тигър, изчезна за норматив. Търкá като шашав... Единственото, което постигна беше мускулна треска и симптоми на тендовагенит. Накрая реши проблема, като продаде колата.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

siyanchety написа:Абе мани, една ме удари отстрани, не е нещо сериозно, поодра ме,но си е проблем. Аз съм с двуврата и ако тръгна да я боядисват после ще остане едно петно. Пак няма да съм доволна. Значи да не си давам парите за тея неща. Гледах в един сайт и малък комплект с паста, гъбичка и се спасяваш сам. Не знам още... :-k
Винаги може да се боядиса така, че да не си личи. Зависи от бояджията :)
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Е тия пичове http://www.amarantservice.bg/
SMART ПОПРАВКИ

SMART ( технология за отсраняване на малки и средни щети ) ремонта. Драскотини, цепнатини по бронята и вдлъбнатините по колата не изглеждат никак добре и могат да намалят от продажната стойност на автомобила. Преди това имаше малко финансово извинение за поправката на тези козметични проблеми, дължащи се на високите цени. С революционната система на ChipsAway това извинение вече не съществува. Поправките извършени от Амарант сервиз могат да Ви отнемат по-малко от четири часа и ще Ви струват част от цената, която бихте платили в традиционните сервизи. Именно поради експресното отстраняване на щетите системата на ChipsAway е много удобна, като Ви спестява време и пари.

За да гарантираме 100% съвпадение на боята ние я смесваме като се следва нейната формула, която е предписана от самите производители. Именно това позволява на ChipsAway да боядисва само повредената област, а не целия панел. Всички ремонти са изцяло гарантирани !
Преди време на едно изложение в ИЕЦ на фв клуб ги бяха поканили и тези. Един чисто нов пасат го деряха със стара тухла единичка и за около час време го докарваха да не си личи. Видял съм го наживо, че е супер технологията. Само, че трябва в техен сервиз, не е направи си сам.
Относно боядисването, има мастори, които ще го направят панела неразличим от останалата част на колата
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
siyanchety
Регистриран

Мнение от siyanchety »

За момента ще я оставя така. Ще се поразровя малко. Ще събирам в касичката \:D/ и някой ден ще я оправя. Благодаря за информацията.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Montoya написа:Е тия пичове http://www.amarantservice.bg/
SMART ПОПРАВКИ

SMART ( технология за отсраняване на малки и средни щети ) ремонта. Драскотини, цепнатини по бронята и вдлъбнатините по колата не изглеждат никак добре и могат да намалят от продажната стойност на автомобила. Преди това имаше малко финансово извинение за поправката на тези козметични проблеми, дължащи се на високите цени. С революционната система на ChipsAway това извинение вече не съществува. Поправките извършени от Амарант сервиз могат да Ви отнемат по-малко от четири часа и ще Ви струват част от цената, която бихте платили в традиционните сервизи. Именно поради експресното отстраняване на щетите системата на ChipsAway е много удобна, като Ви спестява време и пари.

За да гарантираме 100% съвпадение на боята ние я смесваме като се следва нейната формула, която е предписана от самите производители. Именно това позволява на ChipsAway да боядисва само повредената област, а не целия панел. Всички ремонти са изцяло гарантирани !
Преди време на едно изложение в ИЕЦ на фв клуб ги бяха поканили и тези. Един чисто нов пасат го деряха със стара тухла единичка и за около час време го докарваха да не си личи. Видял съм го наживо, че е супер технологията. Само, че трябва в техен сервиз, не е направи си сам.
Относно боядисването, има мастори, които ще го направят панела неразличим от останалата част на колата
И аз така се подлъгах при тези - няма и две години след тяхната намеса и китът е напукан, за броя на стечките нямам толкова пръсти по ръцете, а за счупените водачи и по вратите и счупения радио модул за централното, не ми се говори :sick:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Амиии, аз нямам наблюдения от моя кола, просто гледах как дерът чисто новичък пасат за 60 хил лв.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

От пет направени елемента четири не стават за нищо вече... Забравих да спомена и двете рекламации и скандалите, които вдигах. Може ли само две седмици след боядисването боята да стане на юфка #-o Един месец изгубих с тия малоумници :sad:
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Ако лакът е достатъчно дебел и драскотината не е дълбока, отнемам с водна шкурка Р 1500 и Р 2000 до заличаване на драскулката и после полирам.
Тука в Пловдив има едни момък, който така прави боята, че като се боядиса елемента и мине месец, няма никаква разлика с останалите елементи, но трябва да се иде при него с колата.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Аватар
siyanchety
Регистриран

Мнение от siyanchety »

Имам и дълбоки, и не толкова... Далеч съм. Сигурно и в Русе ще се намери някой читав.
simona321
Начинаещ

Мнение от simona321 »

Аз наскоро ударих колата, но много леко, имаше малко драскотини. Дълго търсих как да ги премахна. Открих специална паста в https://autopro.bg , която върши работа за такива драскотини. Не бях много сигурна дали драскотините ще успеят да се премахнат, но всичко се премахна перфектно. Приятелят ми даже не разбра, че съм тръкнала колата.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дай линк към пастата, че така е само към сайта :thumbright:
Изображение
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

В сайта има само една паста -> https://autopro.bg/polir-pasta

"Полиращата паста е подходяща за премахването на леки драскотини. Пастата съдържа специален восък (карнаубски восък), който прави тази паста пионер в полиращите препарати. След използването на специалната полир паста не е необходимо да се използва допълнителен препарат за предпазване на повърхността."

Не ми звучи много вдъхновяващо, но знае ли човек...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Авто-мото”