Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Те това е телефон
- Zeroadhesion
Re: Те това е телефон
Мда, тооолкова много хора знам, които си купуват iPhone-и за по 1500 лв. и ги използват само за разговори, едва-едва за SMS, а дори не знаят и как да си настроят пощата, да не говорим за по-сериозни функции....кофти картинка сме. 
Прочетено: 830 пъти
Тука е момента да постна картинката която от едната страна е нокия 3310 и кутия марлборо през 2005 година, а от другата страна е айфон и хартийки и насипен тютюн през 2015г, ама не можах да я намеря
Както и великата фраза "Само в България взимаш айфона отивайки до външния кенеф"
Както и великата фраза "Само в България взимаш айфона отивайки до външния кенеф"
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

yanku написа:Всеки според нуждите си, Мо![]()
Вярно е и, че масово стадото се води от модата. Факт.
Zeroadhesion написа:Мда, тооолкова много хора знам, които си купуват iPhone-и за по 1500 лв. и ги използват само за разговори, едва-едва за SMS, а дори не знаят и как да си настроят пощата, да не говорим за по-сериозни функции....кофти картинка сме.
Именно, този път се разбрахме от първия пътMontoya написа:Тука е момента да постна картинката която от едната страна е нокия 3310 и кутия марлборо през 2005 година, а от другата страна е айфон и хартийки и насипен тютюн през 2015г, ама не можах да я намеря![]()
А пък андроид е толкова лесен за използване, трябват ти не повече от 10 минути, за да го разучиш, обаче онези продължават да не разбират НИЩО. Е, да, ама са дали 1000 лева за тъч скрийн, брато. Няма какво да яде, ама показва статус. Жалка картинка.

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Еййй, сърце не трае беееее, къде го чукаш къде се пука.Mozo написа: Иначе щях да карам и голф тройка и да слушам чалга.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Гоуфо е класика бе, за него или добро или нищо иначе пред винкелО сите сме равни 
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Дори от Фолксфаген знаят и признават, че тройката е калпава и е най-некачествената от поредицата, за което си има и обяснение, който е фен, би трябвало да знае. Стига сме възхвалявали боклуци 

От няколко дни съм с този -> http://telefoni-bg.com/gsm-spciale-offer?product_id=172Mozo написа:Ето едно такова нещо бих преглътнал за смартфон:
http://ru.aliexpress.com/item/Snopow-M9 ... 846.zw8h2w
За съжаление е със слаб хардуер. Да, знам, че повечето сте виждали такива модели, дори и аз преди две години още се заглеждах по Texet, ама така и не стигнаха до България, а в нито един от световните сайтове ги нямаше, освен в Русия, разбира се. Нормален, хубав и дебел телефон, жалко за хардуера, веднага го вземах![]()
![]()
По-подробно описание тук -> http://ru.aliexpress.com/item/Original- ... ec9c42dc69
Учудващо бърз е. До сега не ми е лагвал, но му сложих и 16GB карта. Като за смартфон се ядва...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Чудесно е, прилича на телефон, а не на онези гнусни листове хартия
Как е вибрацията?

За разлика от първата версия (от преди две години) сега са му усилили говорителчето и предполагам и вибрацията, защото подскача ако е на масата
Изключил съм я, че ме е гъдел и може да падна от някой стълб ако звънне 
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 12 Отговори
- 123 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Мар 21, 2026 14:50
-
-
Над половината учители искат глоби за родителите, ако детето им носи телефон в час
от Mozo » Пон Юни 09, 2025 14:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 132 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 09, 2025 14:15
-
-
-
Намериха мобилен телефон в килията на първия подсъдим за трагедията в Кочани
от Mozo » Пон Дек 29, 2025 13:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 29, 2025 13:03
-
-
-
Рекорд - 4,02 млрд. лева похарчени за забавления вкъщи - интернет, тв и телефон (Графики)
от Mozo » Пон Юли 07, 2025 12:57 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 153 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юли 07, 2025 12:57
-
-
-
Отнемат кола за алкохол и дрога, а за 40 пъти по опасния телефон - 50 лв. глоба. Защо?
от Mozo » Пон Юни 23, 2025 12:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 128 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 23, 2025 12:13
-