Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Те това е телефон

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Аватар
Zeroadhesion

Re: Те това е телефон

Мнение от Zeroadhesion »

Мда, тооолкова много хора знам, които си купуват iPhone-и за по 1500 лв. и ги използват само за разговори, едва-едва за SMS, а дори не знаят и как да си настроят пощата, да не говорим за по-сериозни функции....кофти картинка сме. #-o
Прочетено: 829 пъти
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Тука е момента да постна картинката която от едната страна е нокия 3310 и кутия марлборо през 2005 година, а от другата страна е айфон и хартийки и насипен тютюн през 2015г, ама не можах да я намеря :mrgreen:
Както и великата фраза "Само в България взимаш айфона отивайки до външния кенеф" :toothy10:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

yanku написа:Всеки според нуждите си, Мо PDT_Love_18
Вярно е и, че масово стадото се води от модата. Факт.
Zeroadhesion написа:Мда, тооолкова много хора знам, които си купуват iPhone-и за по 1500 лв. и ги използват само за разговори, едва-едва за SMS, а дори не знаят и как да си настроят пощата, да не говорим за по-сериозни функции....кофти картинка сме. #-o
Montoya написа:Тука е момента да постна картинката която от едната страна е нокия 3310 и кутия марлборо през 2005 година, а от другата страна е айфон и хартийки и насипен тютюн през 2015г, ама не можах да я намеря :mrgreen:
Както и великата фраза "Само в България взимаш айфона отивайки до външния кенеф" :toothy10:
Именно, този път се разбрахме от първия път :) Няма как да използвам нещо, което ми е неудобно само защото е модерно и всички овце са си накупували от същото. Иначе щях да карам и голф тройка и да слушам чалга.

А пък андроид е толкова лесен за използване, трябват ти не повече от 10 минути, за да го разучиш, обаче онези продължават да не разбират НИЩО. Е, да, ама са дали 1000 лева за тъч скрийн, брато. Няма какво да яде, ама показва статус. Жалка картинка.
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Mozo написа: Иначе щях да карам и голф тройка и да слушам чалга.
Еййй, сърце не трае беееее, къде го чукаш къде се пука. :105: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ем, това е самата истина, какво да направя :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Гоуфо е класика бе, за него или добро или нищо иначе пред винкелО сите сме равни :toothy10:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дори от Фолксфаген знаят и признават, че тройката е калпава и е най-некачествената от поредицата, за което си има и обяснение, който е фен, би трябвало да знае. Стига сме възхвалявали боклуци :thumbright:
Изображение
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Mozo написа:Ето едно такова нещо бих преглътнал за смартфон:

http://ru.aliexpress.com/item/Snopow-M9 ... 846.zw8h2w

За съжаление е със слаб хардуер. Да, знам, че повечето сте виждали такива модели, дори и аз преди две години още се заглеждах по Texet, ама така и не стигнаха до България, а в нито един от световните сайтове ги нямаше, освен в Русия, разбира се. Нормален, хубав и дебел телефон, жалко за хардуера, веднага го вземах :clap: :clap: :clap:
От няколко дни съм с този -> http://telefoni-bg.com/gsm-spciale-offer?product_id=172
По-подробно описание тук -> http://ru.aliexpress.com/item/Original- ... ec9c42dc69
Учудващо бърз е. До сега не ми е лагвал, но му сложих и 16GB карта. Като за смартфон се ядва...
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Чудесно е, прилича на телефон, а не на онези гнусни листове хартия :thumbright: Как е вибрацията?
Изображение
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

За разлика от първата версия (от преди две години) сега са му усилили говорителчето и предполагам и вибрацията, защото подскача ако е на масата :toothy10: Изключил съм я, че ме е гъдел и може да падна от някой стълб ако звънне :toothy10:
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ясно, ще ги следя, ако моят тръгне да заумиргва. Благодаря ти :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”