Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Да си похарча ли парите за нов телефон?
-
benjamin90
- Регистриран
Да си похарча ли парите за нов телефон?
Прочетено: 500 пъти- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Re: Да си похарча ли парите за нов телефон?
Непременно. Човек без последен модел айфон не заслужава да го погледнеш.benjamin90 написа:Да си похарча ли парите за нов айфон ?
Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Здравей, заслужава ли са да дадеш 2000 лева за нещо, което реално струва 200 долара? Не мисля. Никога не бих си дал парите на подобни мошеници и да подсигурявам съществуването им. С маковете е същото. Какво реално дава повече един телефон за толкова пари, спрямо поне наполовина по-евтин с Android? Ти сам трябва да прецениш какво всъщност получаваш. Щом те устройва заради едно лого да дадеш една шапка пари, go on 

-
benjamin90
- Регистриран
Ами втора ръка? Или нещо сходно ? 
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Sony, всеки един нов техен върхов модел мачка скапаните ябълки, превръщайки ги в сайдер 

И аз съм на мнение, че не си струва да дадеш толкова пари за едно лого. А телефон втора ръка не ме кефи, друго си е да си го вземеш чисто новичък. Въпреки не ласкавите коментари за Самсунг, аз съм доволен от моя. Има бюджетни и с прилични параметри, примерно Samsung Galaxy J5. Имам го от 6 месеца и ми върши работа. 
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аз, откакто излезе iPhone 7, си мечтаех за него, но така и не успявах да събера пари и си карах със старото Леново :D Взех, че го спечелих, обаче, от една игра и сега имам късмета да му се наслаждавам. Мисля, че цената му напълно си струва и това е възможно най-добрият телефон, за който може да си дадеш парите.
Всъщност, ако искаш, пробвай се и ти в тази игра, може и да ти се усмихне късметът: [url]http://****.com[/url]
Всъщност, ако искаш, пробвай се и ти в тази игра, може и да ти се усмихне късметът: [url]http://****.com[/url]
Нерегламентирана реклама.
Mozo
Mozo
И се регистрира специално за да ни се похвалиш!? Много плоско обаче, това бил телефон, който си заслужава парите, хехех. 
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 12 Отговори
- 122 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Мар 21, 2026 14:50
-
-
Намериха мобилен телефон в килията на първия подсъдим за трагедията в Кочани
от Mozo » Пон Дек 29, 2025 13:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 29, 2025 13:03
-
-
-
Над половината учители искат глоби за родителите, ако детето им носи телефон в час
от Mozo » Пон Юни 09, 2025 14:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 132 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 09, 2025 14:15
-
-
-
2/3 от парите за застраховки са вложени в чужбина
от Mozo » Вто Мар 17, 2026 12:02 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 11 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Мар 17, 2026 12:02
-
-
-
Рекорд - 4,02 млрд. лева похарчени за забавления вкъщи - интернет, тв и телефон (Графики)
от Mozo » Пон Юли 07, 2025 12:57 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 152 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юли 07, 2025 12:57
-