Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Да си похарча ли парите за нов телефон?

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
benjamin90
Регистриран

Да си похарча ли парите за нов телефон?

Мнение от benjamin90 »

Привет!

Напоследък се замислям дали да не си направя един подарък - нов телефон, че стария ми омръзна, а искам нещо с операционна система iOS. Разглеждам iphone 7, както и iphone 6s и iphone se, бихте ли ме посъветвали, дали да взема 7-цата, че е най-нова или някой от другите модели?
Прочетено: 502 пъти
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Re: Да си похарча ли парите за нов телефон?

Мнение от Nibelung »

benjamin90 написа:Да си похарча ли парите за нов айфон ?
Непременно. Човек без последен модел айфон не заслужава да го погледнеш.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Здравей, заслужава ли са да дадеш 2000 лева за нещо, което реално струва 200 долара? Не мисля. Никога не бих си дал парите на подобни мошеници и да подсигурявам съществуването им. С маковете е същото. Какво реално дава повече един телефон за толкова пари, спрямо поне наполовина по-евтин с Android? Ти сам трябва да прецениш какво всъщност получаваш. Щом те устройва заради едно лого да дадеш една шапка пари, go on :)
Изображение
benjamin90
Регистриран

Мнение от benjamin90 »

Ами втора ръка? Или нещо сходно ? :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Sony, всеки един нов техен върхов модел мачка скапаните ябълки, превръщайки ги в сайдер :evil3:
Изображение
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

И аз съм на мнение, че не си струва да дадеш толкова пари за едно лого. А телефон втора ръка не ме кефи, друго си е да си го вземеш чисто новичък. Въпреки не ласкавите коментари за Самсунг, аз съм доволен от моя. Има бюджетни и с прилични параметри, примерно Samsung Galaxy J5. Имам го от 6 месеца и ми върши работа. :усмивка1:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
dworkd16
Регистриран

Мнение от dworkd16 »

Аз, откакто излезе iPhone 7, си мечтаех за него, но така и не успявах да събера пари и си карах със старото Леново :D Взех, че го спечелих, обаче, от една игра и сега имам късмета да му се наслаждавам. Мисля, че цената му напълно си струва и това е възможно най-добрият телефон, за който може да си дадеш парите.
Всъщност, ако искаш, пробвай се и ти в тази игра, може и да ти се усмихне късметът: [url]http://****.com[/url] :hello1:
Нерегламентирана реклама.
Mozo
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

И се регистрира специално за да ни се похвалиш!? Много плоско обаче, това бил телефон, който си заслужава парите, хехех. :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”